I de sidste to år har El-Gruppen A/S brugt ordrestyring, og det har frigivet ressourcer til at udvikle virksomheden, som er i kraftig vækst og nu tæller 14 ansatte.

el-gruppen low res”Før ordrestyring brugte vi papirordrer og manuelle tjekskemaer, så vi brugte meget kontortid med både udfyldelse, udlevering og aflevering af sedlerne,” fortæller John Møllegaard, Direktør i El-Gruppen A/S.

”Vi havde i lang tid talt om, at tidsforbruget var problematisk, fordi vores virksomhed løser mange små serviceopgaver, så vi undersøgte markedet for løsninger og fandt frem til ordrestyring,” uddyber han.

Det er en beslutning han ikke har fortrudt, og siden El-gruppen begyndte at bruge ordrestyring, har virksomheden oplevet en rivende udvikling.

”Med ordrestyring sparer vi meget tid på ikke længere at udlevere og udfylde skemaer og lønsedler, og fordi vi kun behøver taste alt ind en gang.  Vi har fået lettet arbejdsgangene og derfor kan vi også yde en bedre service overfor kunderne,” siger John Møllegaard.

Udnytter hele it-palettenMollegaard low res

Ordrestyring integrerer med en lang række it-tjenester, som er relevante for håndværkere og El-gruppen udnytter flittigt mulighederne. De bruger Fleetfinder, så de har styr på bilflåden og f.eks. altid kan dokumentere, at deres bil har været på en given kundes adresse. Med e-conomic, hvis regnskabsprogram integrerer med ordrestyring. Med Maguru, som styrer en af El-Gruppens hjemmeside og optimerer kundehenvendelser. Og med KlarPris. John Møllegaard er en flittig bruger af ordrestyrings webshop, som er lavet i samarbejde med KlarPris.

”Vi har faktisk dobbelt styr på grossistpriserne, fordi vi har gode samhandelsaftaler med grossisterne, via vores medlemskab af TS-gruppen. De aftaler dækker normalvarer. Når vi skal købe specialvarer til kunderne, bruger vi ordrestyrings webshop. Den er virkelig god til prissammenligning og det er nemt at handle hos den billigste grossist,” siger John Møllegaard.

Besøger snart TS-messen

El-gruppen er en del af TS-gruppen og indtil foråret 2016 sad John Møllegaard med i bestyrelsen. I gruppen nyder medlemmerne godt af fælles markedsføring og vedligeholdelse af elektroniske platforme (facebook & hjemmesider), sparring med ligesindede virksomheder og adgang til fælles ressourcer såsom værktøjer og løsning af grafiske opgaver. For John Møllegaard er TS-messen en oplagt mulighed for at invitere kunderne på besøg og samtidig holde sig opdateret med nye produkter.

”Vi har ikke vores egen stand, men vi glæder os til at få nye inputs og tale med leverandører og kunder,” slutter John Møllegaard.

TS-messen bliver afholdt på Hotel Comwell Korsør d. 1-2/9. Læs mere om messen her.

TS-logo