Håndværkervirksomheden FER & NOT blev etableret i 2012 af Jacob og Jan, som begge er uddannede snedkere. Virksomheden håndterer alle former for byggerier – store som små.

FER & NOT har desuden et tæt samarbejde med andre håndværksgrupper, herunder både elektrikere, blikkenslagere, murere og andre, som er specialister inden for deres fagområde.

De har haft Ordrestyring i snart 2 år og bruger både systemet til tidsregistrering, fakturering, kvalitetssikring og til at lave tilbud til kunder. De er især glade for kvalitetssikringen, som de benytter til at uploade billeder af deres arbejde. De vil dog gerne blive bedre til at udnytte flere af de funktioner, som systemet rummer:

”Vi skal til at bruge kalenderen i Ordrestyring mere, det har vi talt meget om. Den er nemlig rigtig smart, især i vores branche, som kan være ret uforudsigelig, også selvom man er god til at planlægge. Ringer en kunde f.eks. og skal bruge en håndværker akut, er vi nødt til at ændre i vores plan. Det er derfor smart, at man hurtigt har overblik over ændringerne i kalenderen. ” Fortæller Jacob og Jan.

”Der er ingen tvivl om, at Ordrestyring har hjulpet os på rigtigt mange måder”

Jacob og Jan er enige om, at implementeringen af Ordrestyring har frigivet meget tid:

”Der er ingen tvivl om, at Ordrestyring har hjulpet os på rigtigt mange måder. Det har givet mere struktur på hverdagen og vi har fået meget mere tid til at lave tilbud. Den fakturering vi kørte før tog en evighed, så derfor var vi nødt til også at bruge vores weekender på at fakturere. Nu kan det gøres på en halv time, fordi man kan hente timerne så hurtigt. Det er rart, at det er så hurtigt overstået og at vi ikke skal bruge weekenderne på det. Samtidig er vores cashflow også blevet bedre.”

I begyndelsen var de kun to håndværkere, men i dag tæller virksomheden 6 mand. De mener at Ordrestyring, i samspil med høj faglighed, har været de medvirkende faktorer til virksomhedens vækst.