brian”Jeg sparer 80% af min tid på kontorarbejde, efter jeg er begyndt at bruge Ordrestyring”

Andersen’s VVS Teknik er en enkeltmandsvirksomhed, som drives af Brian Andersen.

Brian blev udlært VVS’er i 2000, efterfølgende gik han et par år som vognmontør, indtil han besluttede sig for at blive selvstændig.

Arbejdet han udfører spænder bredt:

”Det kan være alt fra at skifte en pakning i en vandhane, til at skifte alt på et badeværelse.”

Det er nemt at bruge og jeg sparer tid

Ordrestyring er efterhånden blevet en integreret del af Brians hverdag og han bruger systemet til alle de administrative opgaver – tilbud, fakturaer, bogføring og løn.

”Jeg sparer 80% af min tid på kontorarbejde, når jeg kommer hjem kan jeg bare sidde på min telefon og registrere mine timer. Før i tiden havde jeg en masse papirer, som jeg sad og registrerede timer på, det slipper for nu hvor alt ligger i Ordrestyring. Jeg kunne sidde 1-2 timer om dagen på kontoret, nu sidder jeg der kun 4-5 timer om måneden, så er det klaret.

Det er også en fordel, at jeg ikke skal bruge tid på at lede efter kundeoplysninger i en mappe, men bare kan gå ind i Ordrestyring og søge på kunden. Det giver mig et hurtigt og præcist overblik over hvad jeg har lavet for mine kunder. Jeg behøver heller ikke længere side med en regnemaskine, systemet regner det hele ud og giver mig et overblik over min økonomi. Desuden kører det også sammen med mit økonomisystem, hvilket er ret smart, da min revisor bor helt i Næsted, så kan han selv logge ind og få overblik.”

Brian har et par gange været i tvivl om nogle funktioner i systemet og har derfor ringet ind til supporten for at få hjælp. Her er han blevet modtaget med en positiv tone og har hurtigt fået svar på sine spørgsmål.

”Konen synes også det er nemt”

Brian begyndte at bruge Ordrestyring i november 2015 og lærte hurtigt systemets funktioner.

”Den første uge sad jeg og legede med systemet, og fandt ud af en masse ting, det gik nemt. Det tog 1-2 uger at lære det at kende, men nu er det blevet nemt og er blevet en naturlig del af hverdagen.”

Brian har faktisk slet ikke haft behov for manualen til Ordrestyring, han fandt hurtigt selv ud af at navigere rundt i systemet og det gjorde hans kone også.

”Ind i mellem, hvis jeg ikke lige er hjemme, får jeg bare konen til lige at lave en ordrer, hun synes også det er rigtig nemt.”

Han hørte første gang om Ordrestyring, da en sælger ringede ham op og fortalte om systemet og dets funktioner.

”Efter jeg havde talt med en sælger fra Ordrestyring, tænkte jeg et par dage over om det kunne betale sig for min forretning. Jeg kom frem til at afprøve det og det har jeg ikke fortrudt siden.

Det gik også hurtigt at komme i gang med Ordrestyring. Jeg skulle bare sende logo og tekst, så satte de det hele op for mig. Det var effektivt, jeg fik mine layouts på tre timer, godkendte dem og så kørte det hele bare.”

”Det ville være nemt at ansætte en medarbejder mere”

Brian kunne godt finde på at udvide sin forretning på sigt, specielt efter han er begyndt at bruge Ordrestyring.

”Jeg har meget mere tid, efter jeg fik Ordrestyring. Det ville også gøre det nemt, at ansætte en medarbejder mere, fordi jeg kan få overblik over alt hvad han foretager sig, ved at kigge i hans kalender.”