Jacob Carlsson & Jan Poulsen, Fer & Not

“Der er ingen tvivl om, at Ordrestyring har hjulpet os på rigtigt mange måder. Det har givet mere struktur på hverdagen og vi har fået meget mere tid til at lave tilbud.”

Læs hele casen her

Stefan Nørregaard, Københavns EL & Klima

“I løbet af en måned kunne vi se, at vi havde øget vores omsætning fordi der ikke længere gik materialer tabt. Indtjeningen er øget med 30% og vi sparer ca. 250.000 kr. om året.”

Læs hele casen her

Freddy Utzen, EHV El & VVS

”Jeg vil skyde på, at vi sparer 150.000 kroner om året på at skifte til ordrestyring. Det at mine folk nu kan taste timer og materialer ind direkte i app’en betyder meget.”

Læs hele casen her

Jonathan Wissing, Vangede Byg

Ordrestyring gør administrationen nem. Håndværkere uden timesagsstyring har kun en forestilling om, hvor de tjener deres penge og den er langtfra rigtig altid.”

Læs hele casen her

Oliver Thygesen, CPH Wood

“Jeg havde brug for et system til sagsstyring, der var til at stole på – som kunne tage hånd om alt det administrative. Derfor valgte jeg med det samme at bruge ordrestyring.”

Læs hele casen her

Richard Madsen, Ballerup VVS

”Jeg behøver ikke længere en ekstra person på kontoret. Alligevel sparer jeg tid, fordi jeg altid har overblik over, hvordan forretningen kører.” 

Læs hele casen her

Frank Hostrup, Hostrup El

“I dag får vi alt med på regningen – og jeg mener ALT. Helt ned til skruer, plugs og stumper. Det gjorde vi ikke før, fordi vi glemte det, inden vi nåede til faktureringen.”

Læs hele casen her

Morten Bertelsen, MB El-Service

“Vi taber sjældent nogle timer på gulvet nu. Alt i alt får vi meget mere med på fakturaen og det er meget nemmere at overskue, om de nu har husket alt.”

Læs hele casen her

John Møllegård, El-Gruppen A/S

“Med ordrestyring sparer vi meget tid på ikke længere at udlevere og udfylde skemaer og lønsedler, fordi vi kun behøver taste alt ind en gang.”

Læs hele casen her

Michael Grebart, Emil Hansen & Søn

”Ordrestyring giver os en meget smidigere hverdag – fordi vi kan styre vores folk. Vi fakturerer meget hurtigere og vi har hele tiden overblik over alle vores sager.”

Læs hele casen her

Poul F. Sørensen, PoulMurer

”Efter vi har fået implementeret Ordrestyring, bruger vi meget mindre tid på det administrative. Det har øget vores omsætning og samtidig givet overskud til at ansætte flere.”

Læs hele casen her

Ridouan Achiban, Trio VVS

”Det er nemt og til at overskue. Vi sparer så meget tid og er blevet meget mere effektive. Og så kan jeg godt lide, at det er online, du kan logge ind med en hvilken som helst computer.”

Læs hele casen her

Brian Andersen, Andersen’s VVS Teknik

“Jeg behøver ikke længere sidde med en regnemaskine, systemet regner det hele ud og giver mig et overblik over min økonomi. Desuden kører det også sammen med mit økonomisystem.”

Læs hele casen her

Christian Johansen, Allan Villadsen A/S

“Vores penge-flow blev hurtigt meget bedre og pengene begyndte at komme ind på det rigtige tidspunkt, fordi vi sender regninger ud i et jævnt tempo nu.”

Læs hele casen her

Læs alle vores referencer her!