facebookpixel

Vi samler på glade kunder

Se hvordan Ordrestyring har hjulpet Allan Villadsen A/S med at optimere forretningen, og spare 50% på deres indkøb.

”Webshoppen er jo røvsmart”

Allan Villadsen A/S tilbyder alt inden for VVS og kloak arbejder og hører til dagligt til i Hvidovre. Firmaet har specialiseret sig i spjældarbejde i almennyttige boligselskaber og det har de stor succes med – ikke mindst takket være Ordrestyring.

Vigtigt at kunne planlægge

”Planlægningen er ekstremt vigtig for os,” fortæller Christian Johansen, serviceleder i Allan Villadsen A/S. ”Når kunderne ringer og har spørgsmål til en sag er det smart, at alle oplysninger på sagen er tilgængelige med det samme – og det er de i Ordrestyring.”

Sparer 50% på indkøbene

Firmaet håndterer årligt mellem 8.000-10.000 sager, hvor langt de fleste er småopgaver i form af reparation af toiletter eller udskiftning af vandhane. Det bliver til mange indkøb hos grossisterne, så da Christian Johansen hørte om Ordrestyrings nye webshop, meldte han sig prompte som tester.

”Det var ikke svært at se fordelene ved webshoppen,” siger Christian Johansen. ”Vores grossister er en slags konkurrenter, når de vælger på den ene eller anden måde at sælge til vores kunder. Derfor er det altid nødvendigt at være skarp og se på prisen, når man handler ind.”

I webshoppen får Christian Johansen overblik over, hvor han kan købe sine varer billigst. Han kan både se, hvilken leverandør der er billigst samlet set, og hvornår det kan betale sig at splitte købet og handle ind hos flere leverandører.

Hvis vi kan spare 10-15% eller mere på at splitte et køb, så gør vi det. Spredt ud på de mange tusinde sager vi har årligt, giver det en pæn besparelse,” siger Christian Johansen.

Udover at spare penge, sparer Allan Villadsen A/S også tid på at bruge webshoppen.

”Når jeg bestiller varer, bruger jeg i hvert fald 50% mindre tid på at søge, fordi jeg kun skal søge et sted og ikke hos hver af mine grossister. Jeg sparer også tid, fordi vores tilbud straks kan konverteres til en ordre og sendes til grossisten med et enkelt klik på musen”

Christian Johansen fra Allan Villadsen A/S

Christian Johansen | Allan Villadsen A/S

Bedre dækningsgrad

”Vi var ikke tilfredse med det gamle administrationssystem vi brugte,” siger Christian. Derfor søgte han på Google efter noget bedre – og fandt Ordrestyring.

”Jeg kunne godt lide tilgængeligheden. Alle informationer står på skærmen – og man kan arbejde i det både her og hjemme,” forklarer han.

Der gik ikke længe før de mærkede forandringer i Allan Villadsen A/S.

”Vores cash flow blev hurtigt meget bedre og pengene begyndte at komme ind på det rigtige tidspunkt – fordi vi sender regninger ud i et jævnt tempo nu,” siger Christian Johansen.

”Vi har meget mere fokus på dækningsgraden. Tilgængeligheden, kvalitetssikringen og dokumentationen er virkelig i top med ordrestyring – og så går regnskabsafslutningen meget hurtigere nu, end før.”

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?