facebookpixel

Vi samler på glade kunder

Se hvordan Ordrestyring har hjulpet Andersens VVS med at spare 80% af den tid de førhen brugte på kontorarbejde.

”Jeg sparer 80% af min tid på kontorarbejde, efter jeg er begyndt at bruge Ordrestyring”

 

Brian Andersen er ene mand om Andersens VVS Teknik, som han startede i 2012. Med base i Kongens Lyngby rykker han ud til det meste af Københavnsområdet – og ingen opgaver er for små!

Nemt og tidsbesparende

Ordrestyring er efterhånden blevet en integreret del af Brians hverdag og han bruger systemet til alle de administrative opgaver: tilbud, fakturaer, bogføring og løn.

”Jeg sparer 80% af min tid på kontorarbejde. Når jeg kommer hjem kan jeg bare sidde på min telefon og registrere mine timer. Før i tiden havde jeg en masse papirer, som jeg sad og registrede timer på – det slipper jeg for nu, hvor alt ligger i Ordrestyring. Jeg kunne sidde 1-2 timer om dagen på kontoret, hvor jeg nu kun sidder der 4-5 timer om måneden,” fortæller Brian Andersen.

”Der er også en fordel, at jeg ikke skal bruge tid på at lede efter kundeoplysninger i en mappe, men bare kan gå ind i Ordrestyring og søge på kunden. Det giver mig et hurtigt og præcist overblik over hvad jeg har lavet for mine kunder. Jeg behøver heller ikke længere sidde med en regnemaskine – systemet regner det hele ud og giver mig et overblik over min økonomi. Desuden kører det også sammen med mit økonomisystem, hvilket er ret smart, da min revisor bor helt i Næstved, så kan han selv logge ind og få et overblik,” fortsætter han.

”Jeg sparer 80% af min tid på kontorarbejde. Når jeg kommer hjem kan jeg bare sidde på min telefon og registrere mine timer. Før i tiden havde jeg en masse papirer, som jeg sad og registrede timer på – det slipper jeg for nu, hvor alt ligger i Ordrestyring. Jeg kunne sidde 1-2 timer om dagen på kontoret, hvor jeg nu kun sidder der 4-5 timer om måneden”

Brian Andersen fra Andersens VVS

Brian Andersen | Andersens VVS

“Konen synes også, at det er nemt”

Brian begyndte at bruge Ordrestyring i november 2015 og lærte hurtigt systemets funktioner at kende.

”Den første uge sad jeg og legede med systemet og fandt ud af en masse ting – det gik nemt. Det tog ca. 1-2 uger at lære det at kende, men nu er det blevet nemt og er blevet en naturlig del af hverdagen.

Brian fandt selv ud af at navigere rundt i systemet, og det gjorde hans kone også. ”Ind i mellem, hvis jeg ikke lige er hjemme, får jeg bare konen til lige at lave en ordrer – hun synes også, at det er rigtig nemt.”

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?