KlarPris A/S

Info og kontakt

Support
Telefon: 69 15 50 70
Kontaktperson
Klarpris

KlarPris – en online markedsplads integreret i Ordrestyring

Som kunde hos Ordrestyring har du gratis adgang til KlarPris’ markedsplads, som samler dine grossister ét sted og udregner dine netto-priser.

Med andre ord kan du med markedspladsen altid se, hvilken grossist der tilbyder de bedste netto-priser, på de varer du skal købe.

Du behøver ikke længere at bruge tid på at gennemgå alle grossisternes webshop, da markedspladsen har samlet dem alle ét sted.

Udover overblik over dine grossister og deres priser, får du også disse fordele med markedspladsen:

 

Automatisk fakturakontrol

Fakturakontrollen tjekker automatisk dine fakturaer, og holder dem op imod dine rabataftaler og grossisternes listepriser og rabatter. Hvis der er fejl på en faktura, kan du se det med det samme. Du kan derefter downloade en rapport med alle de informationer du skal bruge for at kunne informere grossisten om fejlen.

Mulighed for at optimere dine indkøb

Når du skal handle, kan du vælge imellem funktionerne ”det bedste køb”, ”én leverandør” eller ”det billigste køb”.

”Det bedste køb” fortæller dig hvordan du skal dele dit køb mellem grossististerne for at opnå den bedste pris samlet set. Her vil markedspladsen tage højde for fragtomkostninger når den deler dit køb ud på forskellige grossister.

”En leverandør” viser dig hvilken grossist der er mest konkurrencedygtig på hele ordren, mens ”det billigste køb” viser dig hvilke grossister der har de billigste priser – her vil leveringsomkostninger ikke være medregnet.

Relaterede varer

En af de andre fordele med markedspladsen er dens overblik over relaterede varer. Når du har tilføjet en vare til markedspladsens indkøbskurv, vil der ofte komme et grønt kædeikon frem. Trykker du på det, får du en oversigt med relaterede varer. Eksempelvis kan du tilføje et toiletsæde til kurven, hvorefter markedspladsen vil vise dig hvad du skal bruge af komponenter til toiletsædet.

Klik for at se større billede

 

 

 

 

Du får en masse andre fordele med markedspladsen, som alle hjælper dig med at optimere dit indkøb, så du både sparer tid og ressourcer. Og fordi du er kunde hos Ordrestyring er det helt gratis!

Få en demo af markedspladsen

Hvis du gerne vil i gang med markedspladsen med det samme, så kontakt KlarPris i dag. Du kan enten bruge linket herover, eller ringe til dem på 69 15 50 70, så hjælper de dig i gang.

Du kan også få mere information om KlarPris og markedspladsen ved at besøge www.klarpris.dk.

Gennemskuelig pris

269 kr.
Pr. medarbejder / md.
9.995 kr. i oprettelse

Prøv gratis i 14 dage