Maguru A/S

Info og kontakt

Support
Telefon: 89 88 33 99
E-mail: hej@maguru.dk
Kontaktperson

Ærlig og effektiv online markedsføring for håndværkere til en fast lav pris.

maguru-logo-nameMaguru A/S er specialister i online markedsføring for håndværkere. Fra vores kontor på Vesterbro i København, leverer Maguru en helt ny markedsføringsform, der har ét formål – at skaffe dig nye kunder på en rentabel og ærlig måde, så du kan koncentrere dig om at drive din forretning. Det eneste du skal gøre er at tage telefonen når den ringer, resten klarer vi.

Få online markedsføring med målbar værdi gennem Maguru

Hos Maguru sidder vores webdesignere, tekstforfattere og eksperter i søgemaskineoptimering og AdWords klar til at producere én samlet effektiv løsning. Maguru leverer en professionel hjemmeside, der er optimeret til at give dig kunder, unikke søgemaskineoptimerede tekster målrettet specifikt til dine kunder og dit område, annoncering på Google AdWords, samt synlighed gennem Google My Business.

Ud over en samlet løsning der skaffer dig nye kunder, har Maguru, med støtte fra nogle af Danmarks største fonde, udviklet en ny teknologi, der giver dig en overskuelig oversigt over alle dine henvendelser, samt hvem der bliver til faktiske kunder og ligeledes den nøjagtige værdi som du får tilført via vores digitale markedsføring gennem integrationer med Ordrestyring, hvor vi bl.a. synkroniserer kundekartotek og faktureringer. Derved undgår du værdiløse investeringer i hjemmesider der ikke er optimeret til at generere målbar værdi, søgemaskineoptimering (SEO) og AdWords-annoncer gennem annoncehajer, og får i stedet et overblik over hvad du reelt set får ud af din samlede online markedsføring – det mener vi giver mest værdi til dig og dermed også os.

Med en markedsføringsløsning til en fast lav pris gennem Maguru, får du:

  • Synkronisering af kundekartotek og faktureringer gennem integrationer med Ordrestyring
  • En oversigt, der viser alle henvendelser, hvem der bliver til kunder og den nøjagtige værdi du får tilført gennem disse
  • En hjemmeside optimeret til at give kunder og tilpasset til både tablet og mobil
  • Unikke og søgemaskineoptimerede tekster, målrettet dine kunder
  • Annoncering på Google AdWords
  • Synlighed gennem Google My Business
  • Nem håndtering af kundeanmeldelser til din virksomhed
  • Ubegrænset support og optimering af den samlede løsning
  • Gratis og ubegrænset antal e-mail konti
  • En fast tilknyttet kontaktperson, der altid står klar til at rådgive og svare på spørgsmål

Gennemskuelig pris

269 kr.
Pr. medarbejder / md.
9.995 kr. i oprettelse

Prøv gratis i 14 dage