Optimera

Info og kontakt

Support
Telefon: 48 78 44 00
Kontaktperson
Optimera

Professionel byggecenterkæde til håndværkere

Optimera er en kæde af byggemarkeder med 17 forretninger i Danmark.

Størstedelen af Optimeras kunder arbejder med bygge- og renoveringsprojekter – lige fra private selvbyggere til professionelle entreprenører. I 11 af vores byggemarkeder finder du et særligt udvidet sortiment til dig, der gør det selv.

Optimera er ejet af den franske koncern Saint-Gobain. Så når du handler med Optimera, handler du med en forretning, der har en stor organisation i ryggen. Det giver os overskuddet til at gøre lidt mere for dig. Hos Optimera er kunden i centrum.

Saint-Gobain kort fortalt

Saint-Gobain-koncernen har rødder helt tilbage til 1665 og er en af Europas største virksomheder inden for fremstilling og distribution af byggematerialer. Koncernen har over 200.000 medarbejdere fordelt på 50 lande. I Danmark ejer Saint-Gobain udover Optimera bl.a. Brødrene Dahl, Bad & Design, Heradan og Øland.

Som en del af Saint-Gobain nyder Optimera godt af de fordele, der er ved at være en del af et stort foretagende – f.eks. gode forhandlingsmuligheder og et velsmurt leveringsnetværk. Derfor kan din lokale Optimera give dig de produkter og den service, du forventer af en moderne trælasthandel – og lidt til.

 

Gennemskuelig pris

269 kr.
Pr. medarbejder / md.
9.995 kr. i oprettelse

Prøv gratis i 14 dage