Vi samler på glade kunder

Se hvad El-Gruppen A/S har at sige om Ordrestyring.dk

”Vi havde i lang tid talt om, at tidsforbruget var problematisk”

El-Gruppen A/S befinder sig til daglig i Hvidovre, men har en bred kundekreds i Storkøbenhavn og omegn, og tilbyder løsninger til både private og erhvervskunder. I dag tæller virksomheden 14 mand.

Fra problematisk tidsforbrug på kontorsager til udvikling og kraftig vækst

De sidste par år har El-Gruppen A/S brugt Ordrestyring, hvilket har frigivet ressourcer til udvikling og kraftig vækst.

”Før Ordrestyring brugte vi papirordrer og manuelle tjekskemaer, så vi brugte meget kontortid med både udfyldelse, udlevering og aflevering af sedlerne,” fortæller John Møllegaard, direktør i El-Gruppen A/S.

”Vi havde i lang tid talt om, at tidsforbruget var problematisk, fordi vores virksomhed løser mange små serviceopgaver. Derfor undersøgte vi markedet for løsninger og fandt frem til Ordrestyring,” uddyber han.

Det er en beslutning han ikke har fortrudt, og siden El-Gruppen begyndte at bruge Ordrestyring, hat virksomheden oplevet en rivende udvikling.

”Med Ordrestyring sparer vi meget tid på ikke længere at udlevere og udfylde skemaer og lønsedler, og fordi vi kun behøver taste alt ind én gang. Vi har fået lettet arbejdsgangene og derfor kan vi også yde en bedre service over for kunderne”

John Møllegaard

Mange nyttige funktioner

Ordrestyring integrerer med en lang række it-tjenester, som er relevante for håndværkere og El-Gruppen udnytter flittigt mulighederne. Blandt andet bruger de Fleetfinder, så der altid er styr på bilflåden og altid kan dokumentere, at deres bil har været på en given kundes adresse.

E-conomic er også en integreret del af El-Gruppens Ordrestyring, som er et regnskabsprogram og derudover bruger de også Maguru, som styrer en del af firmaets hjemmeside og optimerer kundehenvendelser.

Til sidst bruger de også KlarPris og Ordrestyrings webshop, som er lavet i samarbejde med KlarPris, for altid at finde de billigste produkter på markedet.

”Vi har faktisk dobbelt styr på grossistpriserne, fordi vi har gode samarbejdsaftaler med grossisterne, via vores medlemskab af TS-gruppen. De aftaler dækker normalvarer. Når vi skal købe specialvarer til kunderne, bruger vi Ordrestyrings webshop, som er virkelig god til prissammenligning og det er nemt at handle hos den billigste grossist,” siger John Møllegaard.

Se alle kundecases

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at downloade vores brochure

Download

Gennemskuelig pris

269 kr.
Pr. medarbejder / md.
9.995 kr. i oprettelse

Prøv gratis i 14 dage