Flådestyring - fordel eller overvågning?

Med flådestyring får du fuldt overblik over dine køretøjer, og meget bedre styr på kørselsugifterne – men hvordan vil medarbejderne reagere? Vil de blive sure og føle sig overvåget?

Den største bekymring der ofte er ifm. flådestyring og GPS-sporing, er hvordan det vil blive opfattet hos medarbejderne. Mange frygter, at det vil blive modtaget negativt, at medarbejderne vil opfatte det som overvågning og et tegn på mistillid fra ledelsens side. Sådanne bekymringer forsvinder dog ofte hurtigt, så snart systemet er taget i brug.

GPS-sporing til medarbejderens fordel

Der vil ofte være medarbejdere der er skeptiske omkring flådestyring. Det er derfor vigtigt på en god måde at kommunikeret formålet ud og hvordan virksomheden bruger informationerne. På den måde vil medarbejderne bedre kunne forstå værdien af teknologien, og hvordan den er til fordel for dem. Og selv de mest skeptiske medarbejdere vil hurtigt få skuldrene ned.

For GPS-sporing beskytter faktisk medarbejderne og kan bruges som et værktøj til at give dem opbakning, hvis der bliver sat spørgsmålstegn ved deres kørselsadfærd, arbejdstid hos kunder eller andet. De er nemlig nu i stand til at dokumentere, hvornår de har været på en given adresse, og hvor godt de kører.

Forretningen optimeres

Planlægning af opgaver i marken bliver også langt lettere, når man ved hvor hver enkelt køretøj befinder sig, og hvem der sidder i det. På den måde kan det rigtige køretøj og den rigtige mand sendes ud til en given opgave. Dette sparer tid, reducerer omkostninger og skaber kundetilfredshed.

Derudover, hjælper et flådestyringssystem med at arbejdssedler, køretid, pauser osv. dokumenteres korrekt, hvilket sparer en del tid på administrativt arbejde.

Historikken er alfa og omega i flådestyring

Når en montør eller svend har været ude på en opgave, går der ofte nogle uger før kunden sidder med regningen og ringer ind med eventuelle spørgsmål. Måske kan du ikke lige få fat i montøren, eller måske kan han ikke huske den præcise dag. Ved hjælp af historikken i flådestyringsprogrammet kan du dog hurtigt gå ind og få en oversigt over dagens køreture og stop inkl. angivelse af typen af stop (f.eks. lager – eller grossistbesøg), samt hvornår montøren er kørt til og fra kundens adresse. På den måde er al tvivl fjernet omkring tidsforbrug, og der kan i stedet fokuseres på kvaliteten af arbejdet.

Hvor mange biler udgør en flåde?

Hvad enten du har 2-5 køretøjer eller flere hundrede så har du en flåde, der med fordel kan optimeres vha. GPS-sporing. For uanset antallet af køretøjer vil flådestyring spare firmaet for både tid og penge.

Og som bonus, så er et GPS-sporingssystem det bedste værktøj til at finde din bil igen, hvis den bliver stjålet. Da du jo kan se bilens placering, kan du underrette myndighederne herom, som kan hjælpe dig med at få den hjem igen.

Flådestyring integrationer til Ordrestyring.dk 

Som kunde i Ordrestyring har du mulighed for at integrere dit system med forskellige udbydere af GPS-tracking. En af dem er Keatech ApS, der har over 10 års erfaring i branchen.

Keatech er utrolig nem og enkel GPS-tracking af dine køretøjer, hvor du i realtid kan se hvor dine køretøjer er lige nu, samt hvor de har været. Det er lige så nemt at installere som at sætte et stik i en stikkontakt, så du er hurtigt oppe at køre.

Systemet ligger med en konkurrencedygtig pris på blot 75 kr. per køretøj om måneden, og en 30 dages uforpligtende prøveperiode.

Læs mere om Keatech her. 

Del på sociale medier: 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?