Vi samler på glade kunder

Se hvad FER & NOT har at sige om Ordrestyring.dk

“Der er ingen tvivl om, at Ordrestyring har hjulpet os på rigtig mange måder”

Håndværkervirksomheden FER & NOT blev etableret i 2012 af Jacob og Jan, som begge er uddannede snedkere. Virksomheden håndterer alle former for byggerier –  store som små, og har desuden et tæt samarbejde med andre håndværksgrupper, bl.a. elektrikere, blikkenslagere, murere og andre som er specialister indenfor deres område.

Kvalitetssikringen er et hit

FER & NOT har haft Ordrestyring i snart to år og bruger systemet til bl.a. tidsregistrering, fakturering, kvalitetssikring og til at lave tilbud til kunder. Især kvalitetssikringen er en funktion de er særligt glade for, som de bruger til at uploade billeder af deres arbejde.

Dog vil de gerne blive bedre til at udnytte flere af de funktioner, som systemer tilbyder, som f.eks. kalenderen:

“Vi skal til at bruge kalenderen i Ordrestyring mere, det har vi talt meget om. Den er nemlig rigtig smart, især i vores branche, som kan være ret uforudsigelig, også selvom man er god til at planlægge. Ringer en kunde f.eks. og skal bruge en håndværker akut, er vi nødt til at ændre i vores plan. Det er derfor smart, at man hurtigt har et overblik over ændringerne i kalenderen,”

Jacob og Jan, Fer & Not

“Der er ingen tvivl om, at Ordrestyring har hjulpet os på rigtig mange måder”
Siden Ordrestyring blev en del af hverdagen, er Jacob og Jan enige om, at det har frigivet meget mere tid:

“Der er ingen tvivl om, at Ordrestyring har hjulpet os på rigtig mange måder. Det har givet mere struktur på hverdagen og vi har fået meget mere tid til at lave tilbud. Den fakturering vi kørte før tog en evighed, så derfor var vi nødt til også at bruge vores weekender på det. Nu kan det gøres på en halv time, fordi man kan hente timerne så hurtigt. Det er rart at det er så hurtigt overstået og at vi ikke skal bruge weekenderne på fakturering mere. Samtidig er vores cash flow også blevet bedre.”

Til at starte med talte virksomheden kun to håndværkere, men er i dag seks ansatte. De mener at Ordrestyring, i samspil med høj faglighed, har været de medvirkende faktorer til virksomhedens vækst.

Se alle kundecases

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at downloade vores brochure

Download

Gennemskuelig pris

269 kr.
Pr. medarbejder / md.
9.995 kr. i oprettelse

Prøv gratis i 14 dage