Vi samler på glade kunder

Se hvad Brian Andersen har at sige om Ordrestyring.dk

”Jeg sparer 80% af min tid på kontorarbejde, efter jeg er begyndt at bruge Ordrestyring”

Brian Andersen er ene mand om Andersens VVS Teknik, som han startede i 2012. Med base i Kongens Lyngby rykker han ud til det meste af Københavnsområdet – og ingen opgaver er for små!

Nemt og tidsbesparende

Ordrestyring er efterhånden blevet en integreret del af Brians hverdag og han bruger systemet til alle de administrative opgaver: tilbud, fakturaer, bogføring og løn.

”Jeg sparer 80% af min tid på kontorarbejde. Når jeg kommer hjem kan jeg bare sidde på min telefon og registrere mine timer. Før i tiden havde jeg en masse papirer, som jeg sad og registrede timer på – det slipper jeg for nu, hvor alt ligger i Ordrestyring. Jeg kunne sidde 1-2 timer om dagen på kontoret, hvor jeg nu kun sidder der 4-5 timer om måneden,” fortæller Brian Andersen.

”Der er også en fordel, at jeg ikke skal bruge tid på at lede efter kundeoplysninger i en mappe, men bare kan gå ind i Ordrestyring og søge på kunden. Det giver mig et hurtigt og præcist overblik over hvad jeg har lavet for mine kunder. Jeg behøver heller ikke længere sidde med en regnemaskine – systemet regner det hele ud og giver mig et overblik over min økonomi. Desuden kører det også sammen med mit økonomisystem, hvilket er ret smart, da min revisor bor helt i Næstved, så kan han selv logge ind og få et overblik,” fortsætter han.

”Jeg sparer 80% af min tid på kontorarbejde. Når jeg kommer hjem kan jeg bare sidde på min telefon og registrere mine timer. Før i tiden havde jeg en masse papirer, som jeg sad og registrede timer på – det slipper jeg for nu, hvor alt ligger i Ordrestyring. Jeg kunne sidde 1-2 timer om dagen på kontoret, hvor jeg nu kun sidder der 4-5 timer om måneden”

Brian Andersen

“Konen synes også, at det er nemt”

Brian begyndte at bruge Ordrestyring i november 2015 og lærte hurtigt systemets funktioner at kende.

”Den første uge sad jeg og legede med systemet og fandt ud af en masse ting – det gik nemt. Det tog ca. 1-2 uger at lære det at kende, men nu er det blevet nemt og er blevet en naturlig del af hverdagen.

Brian fandt selv ud af at navigere rundt i systemet, og det gjorde hans kone også. ”Ind i mellem, hvis jeg ikke lige er hjemme, får jeg bare konen til lige at lave en ordrer – hun synes også, at det er rigtig nemt.”

Se alle kundecases

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at downloade vores brochure

Download

Gennemskuelig pris

269 kr.
Pr. medarbejder / md.
9.995 kr. i oprettelse

Prøv gratis i 14 dage

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close