Kurser i ordrestyring

Kom godt i gang med ordrestyring.dk – håndværkerens bedste online-værktøj

Ordrestyring tilbyder flere forskellige slags kurser.

  • Introkurser afholdes i København og i Horsens
  • Skræddersyede kurser afholdes i København eller i din virksomhed
  • Indkøbskurser afholdes i København

Introkursus er for dine nye medarbejdere, som skal i gang med at bruge ordrestyring for første gang. På kurset får de en udførlig gennemgang af systemet. Vi gennemgår de funktioner, som de har behov for at kende, så de fremover bruger ordrestyring mest optimalt. Undervejs vil der være gode eksempler og lette øvelser, mens vi guider vej gennem systemet. Kurset varer 5 timer.

Et skræddersyet kursus tager udgangspunkt i de spørgsmål, som du og dine medarbejdere har til systemet. Herefter tilrettelægger vi et kursus, som er tilpasset dine behov. Vi arrangerer skræddersyede kurser enten på vores kontor i København eller online, hvor du kan følge med på din skærm.
Et skræddersyet kursus varer 3 timer.

Indkøbskursus. Ordrestyring tilbyder Danmarks bedste onlineshopping for håndværkere. På dette kursus lærer du alt om, hvordan du bruger shoppen optimalt og får struktureret dine indkøbsvaner. Kurset varer 2 timer.

Læs mere om vores kurser herunder.

Introkursus

Har du fået nye medarbejdere, som skal i gang med ordrestyring? Så er introkursus det helt rigtige. Kurset giver en grundig introduktion til systemet, med letforståelige eksempler undervejs.

Læs mere om kurset her

Skræddersyet kursus

Vil du gerne være bedre til ordrestyring? Bruge nogle af modulerne mere optimalt, eller blive superbruger i systemet, så få dig et skræddersyet kursus, baseret på dine og virksomhedens behov.

Læs mere om kurset her