Brænder du for kundeservice? Har du lyst til at være en del af et ungt team med højt til loftet?

Johannes phoner

 

Hvem er vi

Vi møder kunderne hvor de er og går højt op i at de altid får den bedste og mest optimale service. Kunderne skal altid have en service, der er i top, om det er telefonisk, over mail eller over chatten, så skal kunden kunne mærke vores tilstedeværelse.

Ordrestyring er et time- sagsstyringssystem som kunderne bruger i deres hverdag og derfor er det vigtigt, at vi altid er klar til at hjælpe og lære fra os, med et kæmpe smil på læben. 

Antallet af kunder stiger hver eneste dag, og med over 10.000 daglige brugere, har vi brug for at opruste vores support, så vi altid er tilgængelige når kunden har brug for os.

Ordrestyring er en virksomhed i rivende udvikling, og består af mere end 20 dedikerede medarbejdere, som fra kontoret i København NV, hver dag knokler for at gøre håndværkerens dag papirløs og nemmere at komme igennem. Dette gør vi med et time- sagsstyringssystem som håndterer alt fra ordren lander på bordet, til den er færdig faktureret.

 

Hvem er du

Du er socialt anlagt, og finder det nemt at kommunikere med andre mennesker, uanset om det er vores kunder du skal hjælpe til at dagen bliver nemmere, eller det er kollegerne der skal have et smil eller grin med på vejen.
Det er vigtigt at du er løsningsorienteret. Du skal kunne formidle løsningerne til kunderne tydeligt og klart både skriftligt og mundtligt.  

Du behøver ikke at have tidligere erfaring med support. Det vigtigste for os, er at du trives i en travl hverdag.
At du har lyst til at give en fantastisk kundeservice, og det ligger til dig at være serviceminded.

 

Hvis du har lyst til at være en del af vores fantastiske support, så send dit CV og en ansøgning. Den skal være kort og præcist og beskrive hvorfor du er den rette til denne stilling, hvorfor du brænder for kundesupport, og hvad du kan bidrage med i et ungt og dynamisk team hos Ordrestyring.dk.

Stillingen er en fuldtidsstilling og løn er efter kvalifikationer. Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, afholder vi løbende ansættelsessamtaler. Send din ansøgning og dit CV til Camilla Cordes på cc@ordrestyring.dk – vi ser frem til at høre fra dig.