facebookpixel

Bliv medlem af vores team

Ordrestyring søger QA tester

Er du kvalitetsbevidst og er glad for at nørde detaljer og finde fejl i software? Så har du muligheden for at blive QA tester og en del af det fede produktteam vi har hos Ordrestyring.

Hvem er vi?

Ordrestyring er en IT-virksomhed, der leverer et cloudbaseret timesagsstyringsprogram til håndværkere, som gør deres hverdag lettere. Vi er markedsledende med +22.000 daglige brugere – et tal der konstant stiger.

Hos Ordrestyring er vores mission at gøre alle håndværkeres hverdag lettere og spare dem tid og penge, ved at tilbyde dem et digitalt system, der giver dem det fulde overblik over hele deres forretning.

Din profil

For at vi bliver ved med at være markedsførende, skal vi sørge for at kvaliteten er i top – og det er her du kommer ind i billedet.

Produktafdelingen, der står for nyudvikling, vedligeholdelse og tests søger nemlig en QA-tester, der kan være med til at sikre at vores opdateringer spiller maksimalt, når de bliver udgivet. Du vil desuden være med til specificere krav til nyudvikling, tilretninger og fejlrapporteringer.

 

Vi forestiller os, at du:

  • Er glad for at teste software og finde alle de fejl der måtte være.
  • Har erfaring med automatiserede frontend tests
  • Kan forklare de fejl du finder til udviklerne
  • Har mod på at forstå sammenhængende i vores platform
  • Kan bidrage med gode ideer
  • Er ferm til at klikke manuelt rundt i online systemer
  • Taler og skriver engelsk og dansk på forståeligt niveau
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Har højt humør og gåpåmod

Hvad tilbyder vi?

Du får 42 skønne kollegaer, der mestrer hver deres felt og altid er klar til at hjælpe hinanden. Vi er et relativt ungt team med en flad struktur og et stærkt fællesskab. Du vil komme til at få en masse relationer til alle mulige andre fede mennesker der har hænderne i maskinrummet, på telefonen, om fadølsanlægget eller noget helt fjerde.

Stillingen er en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Vi har et åbent og uformelt kontormiljø i hjertet af København Ø med offentlig transport i nærheden. Derudover kan vi tilbyde pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning. Dertil er vi en fleksibel arbejdsplads, og det er helt acceptabelt at arbejde hjemme indimellem.

Kunne det lyde som dig, vi søger?

Så send dit CV og din ansøgning til Johann Strønæs Steffensen, Product Owner > js@ordrestyring.dk

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at smide en mail eller ringe til 30 36 93 30.

Tiltrædelse: Der er vi fleksible.
Arbejdssted: København Ø
 
Vi afholder løbende samtaler, og ansætter når den rette kandidat er fundet – så send gerne din ansøgning allerede i dag.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?