Organisationer vi støtter

Vi støtter Knæk Cancer logo

Knæk Cancer

Vi støtter knæk cancer. Hvert år! Og det gør vi fordi, vi mener, at det er uhyre vigtigt at støtte forskningen mod kræftens bekæmpelse, da kræft er den hyppigste dødsårsag i Danmark. Faktisk dør der en person af kræft hvert 33. minut. Det vil vi, hos Ordrestyring, gerne være med til at lave om på!

Danske hospitalsklovne

Alle fortjener smil og glæde i livet. Men hvis der er nogen, der fortjener det en my mere end andre, så er det de syge børn på hospitalerne.

Derfor er vi stolte af at støtte de danske hospitalsklovne, der hver dag sørger for at børnene får noget at smile af. Klovnene møder børnene og deres familie der hvor de er, om de har brug for grin eller omsorg.

movember supporter

Movember

Vi tager mænds helbred alvorligt. Derfor har vi støttet Movember 3 år i træk og vi møder heldigvis større opbakning år efter år. Vi støtter kampen for mænds helbred ift. prostatakræft, testikelkræft og mentale sundhedsproblemer. 

Vi er stolte af at bidrage til finansieringen af banebrydende løsninger, som fører til håndgribelige forbedringer i livet for de mænd, der kæmper en brav kamp. 

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

  • Gratis demo når det passer dig
  • Helt uforpligtende
  • 14 dages gratis prøveperiode

Hvordan kan vi kontakte dig?