Betaling bør være gnidningsløst. Derfor leverer vi betalings-opfølgning, inkasso og finansering.

Giver likviditet og bevarer relationer

Vi ønsker at tage ansvar for at give dig god likviditet igennem hurtige indbetalinger. Vores fokus er at lære dine kunder til at betale til tiden. Vores system giver altid både dig og dine kunder et godt overblik over udestående gæld.

Overblik både for dig og dine kunder

Equity tager ikke kun ejerskab over hele processen indtil pengene er på din konto, men det unikke system giver dig også et overblik over al udestående gæld. Det gør at du kan bruge tid på det du skal fokusere på.

Over 25 års erfaring med betalingsopfølgning

Helt siden begyndelsen har vi fokuseret på hvad der skal ske før fakturaen går til inkasso. I årenes løb er der udviklet en unik software, der gør det nemt for debitor at have kontrol på udestående betalinger, samtidig med at der et for kreditor at få overblik. Og alt sker automatisk.

Hvordan bevarer man relationen?

– Giv god information
Klare oplysninger og gode påmindelser om udestående gæld, er positivt for dit forhold til betaler og fører til hurtig betaling.

Hvordan følges vores kunder op?

– Alle kunder får deres egen sagsbehandler
Sagsbehandleren kender dig og dine kunder, og følger op på om alt går som det skal. Hvis skyldner har spørgsmål, følger sagsbehandleren op på disse

Enkle løsninger med stor gevinst

God likviditet giver dig et vigtigt økonomisk råderum. Alligevel ønsker vi ikke at opnå det råderum på bekostning af vores vigtigste relationer. Vores betalingsopfølgning består af enkle og automatiserede trin, der sikrer hurtige betalinger og samtidig opretholder relationer.

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

  • Gratis demo når det passer dig
  • Helt uforpligtende
  • 14 dages gratis prøveperiode

Hvordan kan vi kontakte dig?