ORDRESTYRING ER STOLTe AF AT PRÆSENTERE

Så er der styr på det!

Velkommen til vores nye brandunivers!
I efteråret af 2020 har vi arbejdet på et helt nyt univers, som er med til at definere essensen, af hvad Ordrestyring er og gør.
Vi vil fortælle, hvor nemt det er at bruge Ordrestyring for at få styr på alt, fra planlægning til timeregistrering og fakturering, uden et eneste stykke papir. Vi håber, at du synes godt om den!

Se den fulde version af filmen

Så er der styr på det!

Se de reklamer, som kommer på TV

Planlæg arbejdsdagen

Glemt alt om arbejdssedler på papir. Ordrestyring samler alt info på en ordre, fra kundenavn- og oplysninger til opgavebeskrivelse og adresse. Alt hvad du skal bruge for at komme direkte i gang med opgaven. Helt uden papirsedler, indtastning i GPS’en eller et smut forbi kontoret.

Registrere dine materialer

Registrering af materialer har aldrig været nemmere. Du kan registrere hvert eneste materiale du bruger on-the-go og med det samme. Ikke noget med at notere på et stykke papir, som du skal huske at give til mester. 

Få styr på dine timer

Registrere dine timer direkte i appen, hvor som helst og når som helst. Selv mens du er på kummen. Det gør det nemt og overskueligt at holde styr på alle dine timer og typer. Du kan holde fri velvidende om at ikke én time er gået tabt.

Dokumenter dit arbejde

Kræver dit vellykkede arbejde dokumentation i form af billeder, kan du tage dem direkte med telefonen og de vil ligge i Ordrestyring under ordren. Her har du tilmed mulighed for at markere og tegne på billederne.

Send fakturaen

Når arbejdet er klaret, timerne og materialerne registret og arbejdet dokumenteret, kan du sende fakturaen til kunden direkte fra appen, inden du overhovedet når at komme ud til bilen. Det sparer tid og giver overskud til både dig og forretningen. 

Se Behind The Scenes video

Behind The Scenes

Tag et kig bag kulisserne på filmen ”Så er der styr på det!” Du får her et lille indblik i hvordan filmen blev til, med filmhold og skuespillere, og hvordan det så ud på dagen.

Er du klar til at komme i gang?

Vi taler sammen med andre systemer

Ordrestyring fungerer sammen med en lang række andre smarte systemer, der kan optimere din forretning endnu mere, som bl.a økonomi- og lønsystemer.

Her er et lille udvalg:

Du er i trygge hænder

Ordrestyring har allerede gjort administrationen nemmere og optimeret forretningen for mere end 20.000 danske håndværkere og deres bogholdere. Vores team står klar til at hjælpe dig hele vejen igennem, og vi ser frem til at byde jer velkommen i Ordrestyring-familien!

Har du spørgsmål, så kontakt vores team på
salg@ordrestyring.dk / 70 27 35 25

Maick Jørgensen
Anders Kaagh der er Account Manager hos Ordrestyring
Anders Kaagh
Tobias Thomsen der er Account Manager hos Ordrestyring
Tobias Thomsen
Morten Kjeldskov der er Account Manager hos Ordrestyring
Morten Kjeldskov

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?