facebookpixel

Vi samler på glade kunder

Se hvordan Ordrestyring har hjulpet Trio VVS blive langt mere effektive i deres hverdag,

”Det er overblikket der gør det for mig”

 

Trio-VVS blev grundlagt i 2015 og er en virksomhed lokaliseret på Østerbro, som håndterer alle arbejdsopgaver relateret til VVS faget. De arbejder med både store og små privatkunder, samt har samarbejdsaftaler med andre virksomheder.

Længes ikke efter de gamle papirer

”Der er sindssygt meget at rive i,” siger den ene af de to stiftere, Ridouan Achiban, kaldet Ridi. ”Renoveringer, badeværelser, køkkener, generelt VVS-arbejde – og gas. Da vi startede skrev vi alt ned på papir, men det kunne jeg slet ikke overskue,” fortæller han. Så der gik ikke længe, før han lyttede til råd fra en gammel skolekammerat som sagde, at det var ordrestyring han skulle bruge. Det var en lidt overrasket sælger i telefonen, da Ridi Achiban ringede og bad om at få ordrestyring. Papirdagene længes han ikke tilbage til.

”Jeg er virkelig taknemmelig for henvisningen fra skolevennen. Vi sparer SÅ meget tid på administration og kan bruge tiden de rigtige steder,” siger han.

”Det er nemt og til at overskue. Vi sparer meget tid og er blevet meget mere effektive. Og så kan jeg godt lide at det er online – at du kan logge ind med en hvilken som helst computer”

Ridouan Achiban fra Trio VVS

Ridouan Achiban | Trio VVS

Nemt at overskue det hele

”Det er overblikket der gør det for mig. Og sagsstyringen,” fortæller Ridi. ”Det er nemt og til at overskue. Vi sparer meget tid og er blevet meget mere effektive. Og så kan jeg godt lide at det er online – at du kan logge ind med en hvilken som helst computer. Det er nemt og tilgængeligt, uanset hvor du er henne i verden. Vi håndterer mange små ordrer og vi kan nemt overskue det hele – materialer, timer og dækningsgrad,” fortsætter han.

”Kunderne mærker også, at vi bruger Ordrestyring, for vi fakturerer med det samme. Folk er bedre til at betale, når de får regningen på stedet,” konstaterer han.

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?