Komplet økonomisystem i skyen

Uniconta er et intuitivt økonomisystem, der opfylder alle behov inden for bogholderi, ordre- og lagerstyring, logistik, CRM og projekt.

De enkle, men kraftfulde funktioner giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien og kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel.

Samtidig er vores økonomiprogram designet til hurtigt at kunne tilpasse sig din virksomhed via vores Uniconta Plugin og API-systemer, så du altid kan skæddersy dit økonomisystem til dine nødvendige integrationer. Og så finder du det hele i skyen.

Læs mere om Uniconta 

Et komplet lønsystem

Uniconta er et intuitivt økonomisystem, der opfylder alle behov inden for bogholderi, ordre- og lagerstyring, logistik, CRM og projekt.

Al data sikret i skyen

Systemet er cloudbaseret, og synkroniserer al data med skyen, så ændringerne træder i kraft med det samme – på alle dine devices.

Maksimal hastighed

Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider. Du er ikke afhængig af en browser, der låser, ”glemmer data” eller smider dig af.

Skift let fra C5, Navision og e-conomic

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5, Microsoft Dynamics NAV og e-conomic

Når man skifter til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund. Man skal foretage en Multi-eksport i C5 eller e-conomic.

Konverteringsværktøjet læser data fra multi- eksportens filer og indlæser i Uniconta.

Læs mere om Uniconta