Vi samler på glade kunder

Se hvad Richard Madsen har at sige om Ordrestyring.dk

“Vi sparer mange penge nu”

For et par år siden valgte Richard Madsen fra Ballerup VVS Bedre Bad og Energi at bruge Ordrestyring i sin virksomhed. Siden da er der sket noget med hans udgifter – og hans tid.

”Jeg behøver ikke længere en ekstra person på kontoret. Alligevel sparer jeg tid, fordi jeg altid har et overblik over hvordan forretningen kører,” fortæller han.

Ordrestyring og e-conomic – et praktisk match

Samtidig med skiftet til Ordrestyring, skiftede Richard Madsen også sit gamle regnskabsprogram ud med e-conomic. ”Begge dele – både e-conomic og Ordrestyring – giver mig et stærkt økonomisk overblik. De to systemer spiller simpelthen så godt sammen,” mener Richard.

Ved fakturering i Ordrestyring bliver fakturaerne automatisk overført til e-conomic, hvorefter de bliver udlignet i begge systemer. Det betyder, meget af arbejdet i e-conomic overlades til ens revisor eller økonomiansvarlige, mens man selv kan bruge Ordrestyring til den daglige sagsbehandling.

”Jeg behøver ikke længere en ekstra person på kontoret. Alligevel sparer jeg tid, fordi jeg altid har et overblik over hvordan forretningen kører”

Richard Madsen, Ballerup VVS

Mulighed for udvikling

Richard Madsen bestræber sig altid på at forenkle både arbejdsgange, procedurer og administration. I Ordrestyring har han fundet et program med samme grundtanke. Når han får idéer til forbedringer, sender han sit forslag ind til Ordrestyring. Flere af dem er blevet til virkelighed. Blandt andet kan vi – og du – takke Richard Madsen for, at man kan se og justere sin dækningsgrad, når man laver fakturaer. Richard Madsen er glad for, at han kan være med til at påvirke udviklingen af produktet.

Se alle kundecases

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at downloade vores brochure

Download

Gennemskuelig pris

269 kr.
Pr. medarbejder / md.
9.995 kr. i oprettelse

Prøv gratis i 14 dage