facebookpixel

VELKOMMEN TIL WEBINAR WEEK

5 DAGE - 12 WEBINARER
21.-25. JUNI 2021

Få unik viden og læring, når vi fra d. 21.-25. juni afholder Webinar Week, hvor du har mulighed for at høre  fra vores produkteksperter i Customer Success og Supporten, og fra vores integrationspartnere!

Programmet er sprængfyldt med forskellige webinarer, hvor du bliver guidet gennem flere moduler i OS3, hvordan du bruger bestemte integrationer med Ordrestyring, og så slutter vi ugen af med Supporten, når de giver dig deres bedste OS tips.

Ikke tid til at deltage på dem alle, eller gik du glip af ét?
Bare rolig, du kan altid tilmelde dig, og se dem on demand eller i din indballe når det passer dig!

MANDAG D. 21. JUNI KL. 9.00

Indbakken

Med Indbakken kan du holde styr på dit materiale forbrug fra indkøb til fakturering. Vi tager dig igennem hele indbakken, både til de elektroniske fakturaer og hvad du gør når dine grossister ikke kan sende elektroniske fakturaer. Så se med hvis du vil være sikker på at kunne dokumentere dine materialer.

MANDAG D. 21 JUNI KL. 14.00

APPEN: Lær Ordrestyring appen bedre at kende

I dette webinar gennemgår vi alle de nyttige funktioner i den nye Ordrestyring app. Bl.a. viser vi hvordan man opretter tilbud, ordrer, registrere timer og materialer. og vi viser også, hvordan man fakturere. 

TIRSDAG D. 22. JUNI KL. 9.00

Jublo

Jublo sikrer dig endnu bedre kommunikation og opfølgning med dine kunder. Med i Ordrestyring, får du adgang til Jublo light! Vi har inviteret Martin fra Jublo forbi vores webinarstudie, så han kan fortælle om mulighederne med Jublo light og, hvordan I bruger Jublo sammen med Ordrestyring til, ikke bare at få styr på jeres ordre, men også have kommunikationen med kunder helt i top!

TIRSDAG D. 22. JUNI KL. 10.00

Dagsoversigten

Dagoversigten i OS3 er blevet opdateret, og kan nu tilpasses på mange forskellige måder, som giver dig et endnu bedre overblik og mulighed for at spare en masse tid. Vil du gerne have en guidet gennemgang, så kom med til dette live webinar, hvor vi gennemgår den nye Dagsoversigt! Du bliver guidet rundt i alle de nye smarte funktioner og muligheder for tilpasse visningen efter dine behov og ønsker.

TIRSDAG D. 22. JUNI KL. 14.00

OS3 på 30 min.

Har du fundet alle genvejene og mulighederne i OS3? I denne korte introduktion tager vi et kig på de vigtigste tips og tricks til at gøre din hverdag med OS3 endnu lettere og hurtigere. 

ONSDAG D. 23. JUNI KL. 9.00

Klarpris

Får du det fulde ud af dit Klarpris abonnement? Som en del af Ordrestyring får du tre licenser til Klarpris. Derfor har vi inviteret Peter fra Klarpris forbi for at præsentere de vigtigste funktioner og fortæller, hvordan du får det fulde ud af dit abonnement. Så Klarpris ikke bare bliver dit varekartotek, men også en partner til at få de bedste tilbud.

ONSDAG D. 23. JUNI KL. 14.00

Ordrer

Vær med når vi går i dybden på en ordre. 
Vi guider dig hele vejen gennem en ordre, fra overblik, timer, materialer, dokumentation til fakturaer. Samtidig viser vi dig også, hvilke smarte genveje og tricks du kan bruge, så du kan arbejde hurtigere og nemmere på en ordre.

ONSDAG D. 23. JUNI KL. 15.00

Intro til OS

Kender du nogen der burde få Ordrestyring? Så henvis dem til dette webinar. I dette live webinaret gennemgår vi Ordrestyring og alle fordelene. Vi viser alle systemets smarte funktionaliteter, og hvilken forskel det kan gøre for forretningen og hverdagen.

TORSDAG D. 24. JUNI KL. 9.00

Dataløn

Lær om muligere for at bruge Dataløn sammen med Ordrestyring. Kim har inviteret John fra Dataløn fordi og sammen viser de dig, hvordan integrationen fungerer og, hvordan du smart og enkelt får dine timeregistreringer over i lønsystemet.

TORSDAG D. 24. JUNI KL. 14.00

OS3 på 60 min.

Er du allerede godt familiær med OS3? Og er du klar til at tage det skridtet videre, og blive endnu bedre til at bruge systemet? Så deltag på dette webinar, hvor du lærer alle de smarte genveje og super smarte tricks, der sparer dig tid når du arbejder i systemet.

FREDAG D. 25. JUNI KL. 10.00

Intro til OS

Kender du nogen der burde få Ordrestyring? Så henvis dem til dette webinar. I dette live webinaret gennemgår vi Ordrestyring og alle fordelene. Vi viser alle systemets smarte funktionaliteter, og hvilken forskel det kan gøre for forretningen og hverdagen.

FREDAG D. 25. JUNI KL. 14.45

OS Tips!

Kom med i supportens hule og få de bedste tips og hør svarene på de oftest stillede spørgsmål, når vores eksperter fra Supporten efter lukketid giver dig deres bedste tips til OS.

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?