Effektiv bogføring for håndværkere​

Ordrestyring er et sagssystem bygget til danske håndværkere. Det hjælper dig og dine håndværkerkunder med sagsstyring og skaber en effektiv proces fra sag til fakturering og bogføring. Med vores system kan håndværkerne nemt og hurtigt lave time- og materialeregistrering og sende fakturaer, allerede mens de står ude ved kunden og afslutter opgaven.

Det betyder mindre pen og papir og mere digitalisering af bogholderiet – og i sidste ende mere tid til dine andre opgaver.

De rette værktøjer letter bogføringen

 

At have en god bogholder med et grundigt overblik over forretningen er essentielt for enhver håndværksvirksomhed. Der skal være styr på forretningens indtægter og udgifter, der skal bogføres og regnskabet skal afstemmes – så der er nok at se til. 

I dit arbejde som bogholder har du garanteret også stået med en velkendt udfordring: At finde den rette dokumentation, så alle detaljerne kan komme på plads. 

Her er et system såsom Ordrestyring en kæmpe hjælp for mange bogholdere, der enten sidder i virksomheden eller har mange håndværkerkunder. Ordrestyring er nemlig et sagsstyringssystem, som er designet til de specifikke behov og krav håndværksvirksomheder har, samtidig med at det kan integreres med dit foretrukne løn- og økonomisystem.

bogholder ikon

Ordrestyring - Så er der styr på det!

Uanset om du er en erfaren bogholder eller lige er startet, er det afgørende at have et godt system på plads for at sikre, at din og dine kunders virksomheder overholder regler og love (herunder bogføringsloven) og har en sund økonomi. Vores system kan være den rette løsning for dig og dine håndværker-kunder, som hjælper dig med at arbejde mere effektivt og lette byrden ved bogholderi.

Automatisk bogføring

Så snart fakturaen er sendt til slutkunden, bliver den delt videre til det tilknyttede bogføringssystem, hvor den afstemmes.

Overblikket samles ét sted

Med Ordrestyring og de tilhørende integrationer samler du alt fra kalender, dækningsgrad, kundekontakt og økonomi ét sted.

Nemt og fleksibelt

Med mulighed for at tilgå Ordrestyring fra både PC og app kan både du og dine kunder benytte systemet fra A-Z.

Integrationer

Integrér Ordrestyring med de systemer, du bruger til bogføring, løn, økonomi og meget mere.

Bogholderen er økonomiens mester
og vigtig for alle virksomheder

Bogholderi kan være en udfordrende opgave, især hvis du arbejder med flere forskellige virksomheder på samme tid. Det er vigtigt at have gode organisatoriske færdigheder og et godt overblik over din arbejdsbyrde for at sikre, at du kan håndtere opgaverne effektivt og uden fejl.

En vigtig del af bogholderi er at sikre, at alle transaktioner er dokumenteret, konteret og arkiveret korrekt. Dette gælder både for indgående og udgående transaktioner, og det er vigtigt at opretholde en god dokumentationspraksis for at undgå problemer.

Bogholderi involverer typisk opgaver såsom:

Det er vigtigt, at du er i stand til at udføre disse opgaver på en effektiv og nøjagtig måde for at sikre, at virksomhedens regnskaber er i orden.

Endelig er det vigtigt at have en god kommunikation med virksomhedens ledelse og andre interessenter. Som bogholder er du ofte involveret i at give økonomisk rådgivning og support, og det er vigtigt at have en god forståelse af virksomhedens mål og strategier for at kunne yde den bedst mulige service.

 

Slut med
pen og papir

Du kender det sikkert godt.

Torben har endnu engang afleveret en stak krøllede kvitteringer og fakturaer i én stor pose, og du er nu overladt til manuelt at gennemgå og systematisere alle sedlerne. 

Vil du ikke hellere bruge tiden på noget andet?

Med Ordrestyring giver du dine håndværker-kunder mulighed for at samle fakturaer, timesedler og kundekontakt ét digitalt sted.

Det er nemt – og der er styr på det!

Opret en gratis profil og tryktest vores funktioner i 14 dage. Vi kræver ingen kontooplysninger ved oprettelse, og vi sidder klar på supporten, hvis du har spørgsmål undervejs. 

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?