Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Angiv venligst dit samtykke-ID og -dato, når du kontakter os angående dit samtykke.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: ordrestyring.dk

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 4/24/20 af Cookiebot:

Nødvendig (7)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
algoliasearch-client-jsAcuity SchedelingBenyttes til optimering af hjemmesidens søgefeltsfunktion. Cookien gør søgningen præcis og hurtig.PersistentHTML Local Storage
ARRAffinitykursus.ordrestyring.dkAnvendes til at fordele trafikken på hjemmesiden over flere servere for at optimere svartider.SessionHTTP Cookie
AWSALBAcuity SchedelingIndeholder information om hvilken server-cluster den besøgende benytter. Dette bruges i kontekst med load-balancing for at optimere brugeroplevelsen på hjemmesiden.6 dageHTTP Cookie
AWSALBCORSAcuity SchedelingIndeholder information om hvilken server-cluster brugeren benytter. Dette anvendes i sammenhæng med load-balancing for at optimere brugeroplevelsen på hjemmesiden.6 dageHTTP Cookie
CookieConsentCookiebotGemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.1 årHTTP Cookie
PHPSESSID [x2]Acuity Schedeling
kursus.ordrestyring.dk
Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.5 årHTTP Cookie

Præferencer (2)

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

NavnUdbyderFormålUdløbType
lang [x2]LinkedInGemmer det sprog brugeren har valgt på en hjemmesideSessionHTTP Cookie

Statistik (11)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

NavnUdbyderFormålUdløbType
_gaordrestyring.dkRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.2 årHTTP Cookie
_gatordrestyring.dkAnvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren1 dagHTTP Cookie
_gidordrestyring.dkRegistrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.1 dagHTTP Cookie
_visual_swf_referervideo.ordrestyring.dkBruges til at registrere statistik for de videoer, der afspilles.SessionHTTP Cookie
api/audience/profileTwentythreeRegistrerer den besøgendes interaktion med hjemmesidens video-indhold. Dette gøres for at optimere hjemmesidens video-indhold.SessionPixel Tracker
e.gifAlbacrossBenyttes til at differentiere mellem brugere med samme IP-adresse.SessionPixel Tracker
nQ_visitIdAlbacrossSætter et unikt ID for det aktuelle besøg. Dette tillader hjemmesiden at skelne individuelle besøg fra hinanden, hvilket benyttes til intern statistik og analyse.1 årHTTP Cookie
sn_global_countdown_last_reset_timestampGoogle Tag ManagerSætter et tidsstempel for hvornår den besøgende tilgik hjemmesiden. Benyttes til analytiske formål.PersistentHTML Local Storage
SNCGoogle Tag ManagerSætter et unikt ID for det aktuelle besøg. Dette tillader hjemmesiden at skelne individuelle besøg fra hinanden, hvilket benyttes til intern statistik og analyse.1 årHTTP Cookie
SNSGoogle Tag ManagerSætter et unikt ID for det aktuelle besøg. Dette tillader hjemmesiden at skelne individuelle besøg fra hinanden, hvilket benyttes til intern statistik og analyse.SessionHTTP Cookie
vuidVimeoIndsamler data om brugerens besøg på hjemmesiden såsom hvilke sider der er læst.2 årHTTP Cookie

Marketing (25)

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

NavnUdbyderFormålUdløbType
_fbpconnect.facebook.netAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.3 mdr.HTTP Cookie
ads/ga-audiencesGoogleAnvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder.SessionPixel Tracker
bSlackIndsamler statistik om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst. Formålet er at segmentere hjemmesidens brugere efter faktorer såsom demografi og geografi for at gøre det muligt for medier og marketingbureauer at strukturere og forstå deres målgrupper med henblik på at tilpasse online annoncering.10 årHTTP Cookie
bcookieLinkedInAnvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.2 årHTTP Cookie
bscookieLinkedInAnvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.2 årHTTP Cookie
frFacebookAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.3 mdr.HTTP Cookie
GPSYouTubeRegistrerer et unikt ID på mobile enheder for at muliggøre tracking baseret på geografisk GPS lokation.1 dagHTTP Cookie
https://analytics.sleeknote.com/SleeknoteBenyttes i forbindelse med pop-up annonceindhold på hjemmesiden. Cookien bestemmer hvilke annoncer brugeren skal vises, samt sikrer at de samme annoncer ikke vises flere gange end tiltænkt.SessionPixel Tracker
IDEGoogleAnvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.1 årHTTP Cookie
lidcLinkedInAnvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.1 dagHTTP Cookie
lisscLinkedInAnvendes af den sociale netværkstjeneste LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.1 årHTTP Cookie
nQ_cookieIdAlbacrossTildeler den besøgende et ID – hvilket benyttes til genkendelse af den besøgende ved genbesøg. Derved kan eventuelle præferencer faciliteres på hjemmesiden. Yderligere indeholder cookien data om den besøgendes navigation og præferencer fra flere hjemmesider, til brug i marketingsøjemed.1 årHTTP Cookie
SleekNoteGoogle Tag ManagerBenyttes i forbindelse med hjemmesidens pop-up spørgeskemaer og beskeder. De indsamlede data tjener til statistiske og marketingsformål.PersistentHTML Local Storage
test_cookieGoogleAnvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.1 dagHTTP Cookie
trFacebookAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.SessionPixel Tracker
UserMatchHistoryLinkedInIndsamler data om den besøgendes præferencer på flere hjemmesider – benyttes til at optimere hjemmesidens annonce-relevans i forhold til den specifikke besøgende.29 dageHTTP Cookie
uuidvideo.ordrestyring.dkDenne cookie bruges til at identificere den besøgende. Denne identificering muliggør en udveksling af data om den besøgendes adfærd og præferencer fra flere hjemmesider. Derigennem kan hjemmesiden målrette produkter eller reklamer til den individuelle besøgende. Denne udveksling sker oftest gennem en tredje-parts-data- eller reklame-udbyder.119 dageHTML Local Storage
VISITOR_INFO1_LIVEYouTubeForsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.179 dageHTTP Cookie
YSCYouTubeRegistrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.SessionHTTP Cookie
yt-remote-cast-installedYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-connected-devicesYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-device-idYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-fast-check-periodYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-appYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-nameYouTubeGemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube videoSessionHTML Local Storage

Uklassificeret (6)

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

NavnUdbyderFormålUdløbType
_le_id.5d97436438081a0a21bb5e0e.a71fordrestyring.dkAfventer2 årHTTP Cookie
_le_ses.5d97436438081a0a21bb5e0e.a71fordrestyring.dkAfventer1 dagHTTP Cookie
_le_v_aid.5d97436438081a0a21bb5e0e.a71fordrestyring.dkAfventer1 årHTTP Cookie
59562464_pvideo.ordrestyring.dkAfventer1 årHTML Local Storage
59562464_uvideo.ordrestyring.dkAfventer1 årHTML Local Storage
xSlackAfventer1 dagHTTP Cookie

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: support@ordrestyring.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Ordrestyring.dk
Lyngbyvej 28, 2
2100 København Ø
Telefon: 70 27 35 25
Email: info@ordrestyring.dk

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: support@ordrestyring.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Ordrestyring.dk  ApS
Lyngbyvej 28,. 2. sal
2100 København Ø

Telefon: 70 27 35 25
Email: info@ordrestyring.dk

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

  • Gratis demo når det passer dig
  • Helt uforpligtende
  • 14 dages gratis prøveperiode

Hvordan kan vi kontakte dig?