Timeregistrering i Ordrestyring

Nem og hurtig timeregistrering

Ordrestyring gør registrering af tid enkelt og hurtigt. Det er nemt at holde styr på alle timer på hver enkelte ordre og medarbejder, og alle timer kommer med på fakturaen. 

Spar tid med digital timeregistrering

Er du håndværker, er digital timeregistrering det nye sort, når du skal spare tid i hverdagen

Nem

Med få tryk i appen er timer registeret.

Hurtig

Registrere alle timer på alle ordrer med et snuptag.

Overblik

Se alle timer, på hver enkelt sag, og hver enkelt medarbejder.

Oplev alle fordelene ved digital timeregistrering

Sig farvel til krøllede og beskidte papirstykker. Med Ordrestyrings tidsregistreringssystem og timeregistreringsapp kan du i administrationen nemt og hurtigt registrere alle timer.

Du har fuldt overblik over alle timer og ugesedler, så det bliver nemmere at holde styr på medarbejdernes timer og fakturerebare timer. Så sikrer du, at alle timer kommer med, når du hånterer fakturering.

Din administration bliver lettere, og du får overskud og overblik, over hele forretningen med Ordrestyring som komplet sagsstyring.

Mobil der viser hvordan man registrerer timer i Ordrestyrings appen
Mobil der viser hvordan man registrerer en time i Ordrestyrings appen

Timeregistrering i appen

Som håndværker ude i marken er det vigtigt, at timer registreres hurtigt og korrekt. Med Ordrestyring appen kan du i med få klik registrere timerne, der er brugt på en ordre. Og du kan hurtigt komme videre til den næste opgave.

Et tidsregistreringssystem kan faktisk give dig mere tid i hverdagen. Og med appen klarer du let og hurtig registrering af tid. Systemet giver dig et fuldt overblik over dit tidsforbrug, så du ikke skal holde styr på timesedler i lommen eller i bilen. 

Tidsregistrerings- system

Når håndværkerne har registret deres timer på appen, vil de vise sig ovre i systemet med det samme. Her kan mester eller bogholderen hurtigt danne sig et overblik, godkende timer og videre fakturerer dem til kunden.

Det digitale program gør alt administration af hele din forretning nemt. Systemet gør det simpelt at få et overblik over hver eneste medarbejder og deres tidsforbrug. Såfremt medarbejderen har registeret alle deres timer, kan du let se, hvornår der er overarbejde, og hvornår der er tid til afspadsering.

Computer der viser hvordan man i Ordrestyring registrerer materialer på en ordre
To stående mobiler. Den ene viser, hvordan man registrerer timer og den anden viser ordreoversigten i Ordrestyrings appen

Fra timeseddel til ugeseddel

Det smarte ved at registrere sine timer digitalt er, at der automatisk bliver lavet time- og ugesedler. Medarbejdernes ugeseddel kan ses direkte i systemet, hvor mester eller bogholderen blot skal trykke på en knap for at godkende. Herfra tager man lige et smut fordi ens lønsystem, hvor er også kun skal få klik til. Og wupti, så er lønnen ordret. 

Det har aldrig været for din administration at lave lønsedler, og medarbejderne er sikre på, at alle deres timer kommer med, og der er overblik over overarbejde og evt. afspadsering. Ingen føler sig snydt og ikke én time går tabt med digital timeregistrering.

Vi har optimeret forretningen for over 25.000 håndværkere.

Lad os gøre det samme for dig!

Vi elsker vores brugere og sætter pris på deres mening! Her er hvad nogle af vores kunder siger om Ordrestyring.

Sky-Work Aps

Martin Ganderup

“Jeg anbefaler Ordrestyring, fordi du har timeregistrering, ordrer og fakturering samlet ét sted. Det betyder, at fra du opretter en kunde, til du sender en faktura, går der kun 2 minutter.”

København VVS Service​

Jan Mittelstein​

“Vi bruger rigtig mange materialer. Hvis ikke vi havde Ordrestyring til at hjælpe os med at holde styr på alle vores fakturaer og materialer, ville vi gå tabt i materialer, som ikke bliver skrevet ind. Så det giver rigtig god mening for os at bruge Ordrestyring.”

Kloaktek

Pelle Jensen

“Ordrestyring har givet rigtig meget, for det giver et kæmpe overblik, og det giver det med det samme. Det er få klik med musen, så har du et overblik, over hvad der skal foregå hele dagen. Du kan se uger frem og tilbage. Og det er en stor hjælp”

Er du klar til at få styr på din forretning
og blive digital?

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?