Integrationspartnere

Gode partnerskaber er vigtige for os. Derfor har vi slået os sammen med de bedste i branchen. Tilpas dit Ordrestyring så det arbejder sammen med værktøjerne, du ønsker at bruge.

Plug and play

Løn

Proløn logo

Med Proløn får du let og enkel lønadministration uanset din virksomheds størrelse. Lønindberetning klarer du nemt og bekvemt fra alle enheder.

EG Lønservice logo

Slip for bøvlet med at ordne løn. De timer, du registrerer i Ordrestyring indlæses automatisk i lønsystemet, og danner grundlag for udbetaling af løn.

Zenegy logo

Zenegy tilbyder en helt ny generation af lønsystemer. Zenegy er et moderne og brugervenligt system og kan benyttes af alle typer virksomheder.

Salary logo

Salary er lønsystemet, som alle kan forstå. Det meste er automatiseret, og jeres timer i Ordrestyring overføres automatisk, så du sparer tid på lønnen.

Dataløn logo

Danmarks mest komplette lønsystem der anvendes af over 60.000 virksomheder, fordi det er nemt, enkelt og effektivt. Skal din virksomhed være den næste?

Økonomi

e-conomic logo

Fakturering, moms, rapportering og bogføring klares nemt i e-conomic. Bruges af mere end 130.000 virksomheder og taler perfekt sammen med Ordrestyring.

Uniconta logo

Uniconta er et komplet og cloudbaseret økonomisystem, der giver din virksomhed styr på økonomi, lager og logistik.

Equity Credit Management logo

Betaling bør være gnidningsløst. Derfor leverer vi betalings-opfølgning, inkasso og finansering.

Farpay logo

Gør det nemt for dine kunder at betale. Når du har indgået en betalingsaftale, så modtag betalingen helt automatisk med FarPay - og til tiden hver gang.

Billy logo

Billy over økonomisk overblik. Du kan bl.a. bruge programmet til at gemme kvitteringer med mobilen, sende fakturaer og afregne moms – med blot ét klik!

Navision logo

Microsoft Dynamics NAV kan nemt hjælpe dig med din økonomistyring og dit regnskab. Læs mere om systemet her.

Risika logo

Risika skaber sikkerhed i samhandlen mellem virksomheder via retvisende og præcise kreditvurderinger.

Meneto logo

Meneto er en komplet regnskabsløsning til en fast lav pris. Bliv fri for regnskabsbøvl i dag, og slip for at bekymre dig om debet, kredit og regnskab igen.

Dinero logo

Dinero er et online regnskabsprogram der er skabt specielt til iværksættere og mindre virksomheder, og tilbyder 1-klik bogføring, så du sparer tid og bevsær.

Microsoft Dynamics C5 logo

Microsoft Dynamics c5 er et regnskabsprogram til mindre virksomheder. Læs mere om systemet her.

GoAppified logo

Klar nemt betalingerne med GoAppified. De stiller en gratis betalingsterminal til rådighed – og du betaler kun transaktionsgebyrer.

GPS / Flådestyring

Keatech logo

Keatech er nem og enkel GPS-tracking til dine køretøjer. Du kan se i realtid, hvor dine køretøjer er lige nu, og hvor de har været.

Fleet Complete leverer GPS-løsninger til flådestyring, tracking, opgavestyring til mobile arbejdsstyrker samt elektroniske kørebøger.

Webfleet Solutions logo

Med Webfleet Solutions får du nem flådestyring og GPS-tracking af dine køretøjer. Tidligere kendt som Tom Tom Telematics.

ABAX logo

Med ABAX kan du rapportere kørsel præcist og altid vide hvor dine køretøjer er. Derudover sparer du penge på kørsel og drift.

Øvrige

KlarPris' logo

KlarPris samler dine leverandører ét sted, så du får det fulde overblik over markedet, og nemt kan spare tid og penge når du handler.

ProEBITDA logo

Med proEBTIDA får du dagligt opdateret indsigt i, hvor pengene tjenes og konkrete forslag til, hvordan indtjeningen øges.

Sort Ziik logo

Ziik er et komplet intranet, der sikrer bedre samarbejde i virksomheden. Koordiner og kommuniker nemt direkte fra mobilen.

Rackbeat logo

Rackbeat er let og intelligent lagerstyring, som sikrer du undgår unødvendig høj kapitalbinding.

EverCalc logo

Evercalc er et brugervenligt og tidsbesparende tilbuds-beregningssystem til VVS- og El-virksomheder.

D.H.I.M. logo

Scan kundens el-tavle med Digital House Installations Map og få adgang til boligens digitale el-tegninger.

Sigma Estimates logo

Med Sigma kan du nemt beregne tilbud og foretage byggekalkulationer, så du får mere tid til det væsentlige.

Jublos logo

Jublo er en online platform, der professionelt håndterer al sagsspecifik kommunikation mellem dig og dine kunder.

Anmeld Håndværkers logo

Anmeldelser skaber tillid hos (potentielle) kunder – så hvis du ikke allerede indsamler anbefalinger, så kom i gang i dag.

Futurelink logo

Futurelink Solutions tilbyder en simpel og cloudbaseret løsning til elektronisk faktura- og dokumenthåndtering, kaldet BatchFlow4.

Kommer snart!

Plecto logo

Motiver dine medarbejdere, og optimer forretningens resultater, med visuelle forretnings dashboards fra Plecto. Nemt at sætte op.

Intuitu logo

INTUITU tilbyder nemme, overskuelige og brugervenlige analyse- og ledelsesværktøjer der giver dig nemt ovebrlik over din økonomi og ordrer.

Danløn logo

Nemt, sikkert og billigt lønsystem! Slip for bøvl og tidsrøvere. Gør som 55.000 andre virksomheder og brug Danløn til lønadministrationen.

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

  • Gratis demo når det passer dig
  • Helt uforpligtende
  • 14 dages gratis prøveperiode

Hvordan kan vi kontakte dig?