Integrationspartnere

Gode partnerskaber er vigtige for os. Derfor har vi slået os sammen med de bedste i branchen. Tilpas dit Ordrestyring så det arbejder sammen med værktøjerne, du ønsker at bruge.

Plug and play

Løn

Med Proløn får du let og enkel lønadministration uanset din virksomheds størrelse. Lønindberetning klarer du nemt og bekvemt fra alle enheder.

Slip for bøvlet med at ordne løn. De timer, du registrerer i Ordrestyring indlæses automatisk i lønsystemet, og danner grundlag for udbetaling af løn.

Zenegy tilbyder en helt ny generation af lønsystemer. Zenegy er et moderne og brugervenligt system og kan benyttes af alle typer virksomheder.

Salary er lønsystemet, som alle kan forstå. Det meste er automatiseret, og jeres timer i Ordrestyring overføres automatisk, så du sparer tid på lønnen.

Danmarks mest komplette lønsystem der anvendes af over 60.000 virksomheder, fordi det er nemt, enkelt og effektivt. Skal din virksomhed være den næste?

Økonomi

Fakturering, moms, rapportering og bogføring klares nemt i e-conomic. Bruges af mere end 130.000 virksomheder og taler perfekt sammen med Ordrestyring.

Uniconta er et komplet og cloudbaseret økonomisystem, der giver din virksomhed styr på økonomi, lager og logistik.

Betaling bør være gnidningsløst. Derfor leverer vi betalings-opfølgning, inkasso og finansering.

Billy over økonomisk overblik. Du kan bl.a. bruge programmet til at gemme kvitteringer med mobilen, sende fakturaer og afregne moms – med blot ét klik!

Microsoft Dynamics NAV kan nemt hjælpe dig med din økonomistyring og dit regnskab. Læs mere om systemet her.

Risika skaber sikkerhed i samhandlen mellem virksomheder via retvisende og præcise kreditvurderinger.

Dinero er et online regnskabsprogram der er skabt specielt til iværksættere og mindre virksomheder, og tilbyder 1-klik bogføring, så du sparer tid og bevsær.

Microsoft Dynamics c5 er et regnskabsprogram til mindre virksomheder. Læs mere om systemet her.

Klar nemt betalingerne med GoAppified. De stiller en gratis betalingsterminal til rådighed – og du betaler kun transaktionsgebyrer.

GPS / Flådestyring

Keatech er nem og enkel GPS-tracking til dine køretøjer. Du kan se i realtid, hvor dine køretøjer er lige nu, og hvor de har været.

Fleet Complete leverer GPS-løsninger til flådestyring, tracking, opgavestyring til mobile arbejdsstyrker samt elektroniske kørebøger.

Med Webfleet Solutions får du nem flådestyring og GPS-tracking af dine køretøjer. Tidligere kendt som Tom Tom Telematics.

Med ABAX kan du rapportere kørsel præcist og altid vide hvor dine køretøjer er. Derudover sparer du penge på kørsel og drift.

Øvrige

KlarPris samler dine leverandører ét sted, så du får det fulde overblik over markedet, og nemt kan spare tid og penge når du handler.

Med proEBTIDA får du dagligt opdateret indsigt i, hvor pengene tjenes og konkrete forslag til, hvordan indtjeningen øges.

Ziik er et komplet intranet, der sikrer bedre samarbejde i virksomheden. Koordiner og kommuniker nemt direkte fra mobilen.

Meneto er en komplet regnskabsløsning til en fast lav pris. Bliv fri for regnskabsbøvl i dag, og slip for at bekymre dig om debet, kredit og regnskab igen.

Evercalc er et brugervenligt og tidsbesparende tilbuds-beregningssystem til VVS- og El-virksomheder.

Scan kundens el-tavle med Digital House Installations Map og få adgang til boligens digitale el-tegninger.

Med Sigma kan du nemt beregne tilbud og foretage byggekalkulationer, så du får mere tid til det væsentlige.

Rackbeat er let og intelligent lagerstyring, som sikrer du undgår unødvendig høj kapitalbinding.

Jublo er en online platform, der professionelt håndterer al sagsspecifik kommunikation mellem dig og dine kunder.

Anmeldelser skaber tillid hos (potentielle) kunder – så hvis du ikke allerede indsamler anbefalinger, så kom i gang i dag.

Futurelink Solutions tilbyder en simpel og cloudbaseret løsning til elektronisk faktura- og dokumenthåndtering, kaldet BatchFlow4.

Kommer snart!

Motiver dine medarbejdere, og optimer forretningens resultater, med visuelle forretnings dashboards fra Plecto. Nemt at sætte op.

Nemt, sikkert og billigt lønsystem! Slip for bøvl og tidsrøvere. Gør som 55.000 andre virksomheder og brug Danløn til lønnen.

INTUITU tilbyder nemme, overskuelige og brugervenlige analyse- og ledelsesværktøjer der giver dig nemt ovebrlik over din økonomi og ordrer.

Gør det nemt for dine kunder at betale. Når du har indgået en betalingsaftale, så modtag betalingen helt automatisk med FarPay - og til tiden hver gang.

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

  • Gratis demo når det passer dig
  • Helt uforpligtende
  • 14 dages gratis prøveperiode

Hvordan kan vi kontakte dig?