facebookpixel

Integrationer

Gode partnerskaber er vigtige for os. Derfor har vi slået os sammen med de bedste i branchen. Tilpas dit Ordrestyring så det arbejder sammen med værktøjerne, du ønsker at bruge.

Løn

Proløn logo

Med Proløn får du let og enkel lønadministration uanset din virksomheds størrelse. Lønindberetning klarer du nemt og bekvemt fra alle enheder.

Zenegy logo

Zenegy tilbyder en helt ny generation af lønsystemer. Zenegy er et moderne og brugervenligt system og kan benyttes af alle typer virksomheder.​

EG Lønservice logo

Slip for bøvlet med at ordne løn. De timer du registrerer i Ordrestyring kan let eksporteres til lønsystemet og danner grundlag for udbetaling af løn.

Salary logo

Salary er lønsystemet, som alle kan forstå. Det meste er automatiseret, og jeres timer i Ordrestyring overføres automatisk, så du sparer tid på lønnen.

visma dataløn logo

Danmarks mest komplette lønsystem der anvendes af over 60.000 virksomheder, fordi det er nemt, enkelt og effektivt. Skal din virksomhed være den næste?

Økonomi

visma economic logo sort

Fakturering, moms, rapportering og bogføring klares nemt i e-conomic. Bruges af mere end 130.000 virksomheder og taler perfekt sammen med Ordrestyring.

Billy logo

Billy over økonomisk overblik. Du kan bl.a. bruge programmet til at gemme kvitteringer med mobilen, sende fakturaer og afregne moms – med blot ét klik!

Dinero logo

Dinero er et online regnskabsprogram der er skabt specielt til iværksættere og mindre virksomheder, og tilbyder 1-klik bogføring, så du sparer tid og bevsær.

Uniconta logo

Uniconta er et komplet og cloudbaseret økonomisystem, der giver din virksomhed styr på økonomi, lager og logistik.

Navision logo

Microsoft Dynamics NAV kan nemt hjælpe dig med din økonomistyring og dit regnskab. Læs mere om systemet her.

Microsoft Dynamics C5 logo

Microsoft Dynamics c5 er et regnskabsprogram til mindre virksomheder. Læs mere om systemet her.

Equity Credit Management logo

Equity automatisére virksomheders betalingspåmindelser, så de får hurtigere betalt og spare værdifuld tid

Farpay logo

Gør det nemt for dine kunder at betale. Når du har indgået en betalingsaftale, så modtag betalingen helt automatisk med FarPay – og til tiden hver gang.

risika logo

Risika skaber sikkerhed i samhandlen mellem virksomheder via retvisende og præcise kreditvurderinger.

Meneto logo

Meneto er en komplet regnskabsløsning til en fast lav pris. Bliv fri for regnskabsbøvl i dag, og slip for at bekymre dig om debet, kredit og regnskab igen.

GPS / Flådestyring

Keatech logo

Keatech er nem og enkel GPS-tracking til dine køretøjer. Du kan se i realtid, hvor dine køretøjer er lige nu, og hvor de har været.

Webfleet Solutions logo

Med Webfleet Solutions får du nem flådestyring og GPS-tracking af dine køretøjer. Tidligere kendt som Tom Tom Telematics.

ABAX logo

Med ABAX kan du rapportere kørsel præcist og altid vide hvor dine
køretøjer er. Derudover sparer du penge på kørsel og drift.

Fleetcomplete logo

Fleet Complete leverer GPS-løsninger til flådestyring, tracking, opgavestyring til mobile arbejdsstyrker samt elektroniske kørebøger.

Flådestyring er en måde at holde overblik, styre og dokumentere kørslen af sin flåde – om den består af en enkelt håndværkerbil eller to hundrede taxaer er lige meget. Alle typer køretøjer, der har en af vores GPS-trackere installeret, kan kobles til dit flådeoverblik.

Øvrige

KlarPris' logo

KlarPris samler dine leverandører ét sted, så du får det fulde overblik
over markedet, og nemt kan spare tid og penge når du handler.

klarcalc logo

KlarCalc er et brugervenligt og tidsbesparende tilbuds-beregningssystem til VVS- og El-virksomheder.

Jublos logo

Jublo er en online platform, der professionelt håndterer al sagsspecifik
kommunikation mellem dig og dine kunder.

wired relations integrationpartnere logo

Med Wired Relations sikrer du, at du hele tiden overholder GDPR’s regler om at håndtere personoplysninger – så du undgår bøder og problemer.

D.H.I.M. logo

Scan kundens el-tavle med Digital House Installations Map og få adgang til boligens digitale el-tegninger.

Anmeld Håndværkers logo

Anmeldelser skaber tillid hos (potentielle) kunder – så hvis du ikke allerede indsamler anbefalinger, så kom i gang i dag.

Sort Ziik logo

Ziik er et komplet intranet, der sikrer bedre samarbejde i virksomheden. Koordiner og kommuniker nemt direkte fra mobilen.

Sigma Estimates logo

Med Sigma kan du nemt beregne tilbud og foretage byggekalkulationer, så du får mere tid til det væsentlige.

Futurelink logo

Futurelink Solutions tilbyder en simpel og cloudbaseret løsning til elektronisk faktura- og dokumenthåndtering, kaldet BatchFlow4.

Rackbeat logo

Rackbeat er let og intelligent lagerstyring, som sikrer du undgår unødvendig høj kapitalbinding.

ordrestyrings integration mercura it intelligence

Mercura laver automatisk dataindtastning i Ordrestyring.

Heriblandt automatisk indlæsning af rekvisitioner, rapporter over åbne sager, dashboards, ordreformularer, e-mailadviseringer og en Outlook integration.

channelcrm logo ordrestyring integrationpartner

CRM kan være alt fra simpel registrering af kunder til kampagner, e-mail journalisering, tidsregistrering, markedsanalyser, brevfletning, opgavestyring, projekter, KPI.

Intuitu logo

INTUITU tilbyder nemme, overskuelige og brugervenlige analyse- og ledelsesværktøjer der giver dig nemt ovebrlik over din økonomi og ordrer.

iAdvice partner logo

iAdvice tilbyder en 2vejs integration mellem din Visma Business ERP løsning og ordrestyring.

parkpark logo integration til ordrestyring systemet

Markedets billigste erhvervsparkering med PARKPARK Erhverv. Med PARKPARK Erhverv får I en nem og enkel håndtering af jeres parkeringer.

håndværker.dks logo

Hos Håndværker.dk øges din troværdighed og kunderne bliver mere trygge ved dig og dit håndværk. Du modtager henvendelser direkte fra nye købeklare kunder. Du samler desuden også anbefalinger helt automatisk.

Kommer snart!

Plecto logo

Motiver dine medarbejdere, og optimer forretningens resultater, med visuelle forretnings dashboards fra Plecto. Nemt at sætte op.

Danløn logo

Nemt, sikkert og billigt lønsystem! Slip for bøvl og tidsrøvere. Gør som 55.000 andre virksomheder og brug Danløn til lønadministrationen.

GoAppified logo

Klar nemt betalingerne med GoAppified. De stiller en gratis betalingsterminal til rådighed – og du betaler kun transaktionsgebyrer.

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?