facebookpixel

Kurser

Hvad enten du er ny eller eksisterende kunde, kan du få stor glæde af vores kurser. Se her hvad vi tilbyder.

Introduktions- kursus

Inkluderet i opstart

Uanset antal deltagere

Ekstra kurser

vælg efter behov

Uanset antal deltagere

Har du booket dit introkursus?

Som ny kunde i Ordrestyring, får man altid et introduktionskursus og en app gennemgang med i opstarten. Har du endnu ikke fået booket det, kan du gøre det ved at trykke på knappen “Ny kunde”.

Har I yderligere brug for en gennemgang senere hen, eller får I en ny administrativ  medarbejder, I gerne vil have får et kursus, kan I booke følgende kurser under “Eksisterende kunde”.

HUSK, at alle i jeres virksomhed har GRATIS support, og at I altid er velkomne til at kontakte supporten, hvis de har spørgsmål – store som små.

Screenshot af dagsoversigten i Ordrestyring

Interesseret i ekstra kurser?

Er det medfølgende introduktionskursus ikke nok, eller skal flere af dine medarbejder også have et kursus? Så har du altid mulighed for at købe ekstra kursus.

Det kunne også være, at I gerne ville have en gennemgang af jeres system, eller om der kan være steder i systemet, som I ikke benytter men kunne have en værdi for jer?

Hvis I køber et ekstra kursus, er det jer, der sætter dagsorden. Har I noget helt bestemt, som I gerne vil undervises i, er der mulighed for det med et ekstra kursus.

PS: Husk at dene slags kurser er online. Det eneste du skal gøre, er at sidde klar ved din computer, med telefonen ved din side.

ordrestyring ekstra kurser priser

*Skræddersyet kursus hos dig?

Vi kommer naturligvis gerne ud til dig og afholder det skræddersyede kursus. Kontakt os på kursus@ordrestyring.dk eller 70 27 35 25 for pris.

Skræddersyede kurser udregnes ud fra:

Kørsel: 3,56 kr./km (statens takster)

Timepris (hjemmefra): 1.499 kr.

Book dit kursus

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?