Få succes med Ordrestyring!

Vi ønsker, at du skal få mest muligt ud af Ordrestyring, så du kan få styr på hele din forretning og administration. Derfor tilbyder vi en masse forskellige kurser og workshops til ethvert behov, så du kan få succes med Ordrestyring. 

gratis

Onsdag med Ordrestyring

Kursus Onsdag med Ordrestyring

Til Onsdag med Ordrestyring blander vi det faglige indlæg og giver plads til netværk med udvalgte partnere og ikke mindst hinanden.
Kom og lær noget nyt, del dit bedste tip og hør, hvordan andre bruger Ordrestyring.

29. september – Send skarpe Tilbud (med gæstepartner Klarpris)
27. oktober – Planlægning og timeregistrering (med gæstepartner Zenegy)
17. november – Send skarpe Tilbud (med gæstepartner Klarpris)
8. december – Ordre og Enterprisestyring – udsolgt

Fysiske kurser og workshops

Det er endelig igen muligt, at komme med til fysiske kurser og lærerige dage med os og andre brugere af Ordrestyring. 
Dage, hvor vi tilbringer tid sammen og, hvor du kan netværke og få en masse ny viden om, hvordan du optimerer din brug af Ordrestyring.

Kurserne foregår i Ordrestyrings kursuslokale på Lyngbyvej 28, 4 sal.

kun til eksisterende brugere

Bliv ordrestyringsmester!

Skal du lære at bruge Ordrestyring endnu bedre, så er dette kurset for dig. Du får fuld oplæring og opsætning af Ordrestyring, så du kan få meget mere ud af sit system. 

På kurset gennemgår vi opsætning af Ordrestyring, hvordan du kan administrere din kunder, tilbud og ordre på computeren.
Som ekstra bonus er det krydret det med nyttige tips, gode genveje og masser af praktiske øvelser så du får helt styr på Ordrestyring.

kun til eksisterende brugere

Bliv mester i din app!

Ordrestyring appen er et af de vigtigste værktøjer i din hverdag. Bruger du appen rigtigt og etablerer gode vaner, så kan du spare en masse tid og penge, og få et stort overblik og overskud. 

I dette kursus får du en fuld gennemgang af Ordrestyring appen. Vi guider dig igennem hele forløbet fra tilbud til faktura.
Det bliver en dag med et faglig oplæg, masser af læring og praktiske øvelser, så du bliver den bedst kørende mester – direkte fra din OS app. 

kun til eksisterende brugere

Styr på det – fra skrivebordet

Er du allerede godt familiær med Ordrestyring, og føler at du er klar til at tage skridtet videre mod at blive ekspertbruger? Så er dette kurset for dig! 

Her vil vi koncentrere os om den administrative del af Ordrestyring. Vi går i dybden med indgående og udgående fakturaer, ordrer og indbakke. 

På denne dag dele vi ud af gode tips og tricks til, hvordan du kan organisere Ordrestyrings skrivebordet, hvordan du strukturer dine personlige indstillinger, og hvordan du kan automatisere processer, der gør din hverdag lettere og overblikket meget bedre.

kun til eksisterende brugere

Fælles gennemgang af OS3

Kom med til en lærerig dag sammen med andre brugere af Ordrestyring, hvor der vil være fuld oplæring i OS3. Vi gennemgår bl.a. opsætning, tilbud og ordre og som ekstra bonus er det krydret med nyttige tips og masser af praktiske øvelser. 

Kommende kurser og workshops

Få et overblik over alle vores kurser og workshops.
Glem ikke at du til enhver tid kan booke et online møde med os de dage der ikke er kurser. Det kan du gøre her.

Har du brug for noget mere personligt?

Vores personlige møder er en rigtig god måde, hvor du kan få det meste ud af netop dit system og få opfyldt netop dine behov!  

Optimér din brug af Ordrestyring

Til dig der ikke udnytter det fulde potentiale af dit ordrestyringssystem!
Selvom du bruger Ordrestyring, og det er en del af din dagligdag, kan der stadig være dele af systemet, du ikke bruger til fulde!


Kontakt os for fysik kursus 

kursus@ordrestyring.dk

Oplæring af ny Medarbejder

I har ansat en ny medarbejder og vil opgradere dennes kompetencer i brugen af Ordrestyring! Så er dette kursus det helt rigtige. Vi målretter undervisningen, så det passer til både medarbejderen og jeres virksomhed.


Kontakt os for fysik kursus 

kursus@ordrestyring.dk

Har du andre behov?
Få et skræddersyet kursus!

Passer dine behov ikke til en af de andre kurser, så fortvivl ej. Vi har løsningen til dig med et skræddersyet forløb, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen. Kontakt os, og så opsætter vi det sammen.

Kontakt os for mere info 

kursus@ordrestyring.dk

Har du booket dit opstartsmøde?

Som ny kunde i Ordrestyring, får man altid et opstartsmøde og en app gennemgang. Har du endnu ikke fået booket det, kan du gøre det ved at trykke på knappen her forneden.

Har I yderligere brug for en gennemgang senere hen, eller får I en ny administrativ  medarbejder, I gerne vil have får et kursus, booker I bare et af de ovenstående kurser. 

HUSK, at alle i jeres virksomhed har GRATIS support, og at I altid er velkomne til at kontakte supporten, hvis de har spørgsmål – store som små.

Ordrestyrings Customer Success Manager Marianne der sidder ved et højbord med sin bærbar og smiler stort til kameraet

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?