Få success med Ordrestyring!

Vi ønsker, at du skal få mest muligt ud af Ordrestyring, så du kan få styr på hele din forretning og administration. Derfor tilbyder vi en masse forskellige kurser og workshops til ethvert behov, så du kan få succes med Ordrestyring. 

gratis

Onsdag med Ordrestyring

Kursus Onsdag med Ordrestyring

Til Onsdag med Ordrestyring blander vi det faglige indlæg og giver plads til netværk med udvalgte partnere og ikke mindst hinanden.
Kom og lær noget nyt, del dit bedste tip og hør, hvordan andre bruger Ordrestyring.

29. september – Send skarpe Tilbud (med gæstepartner Klarpris)
27. oktober – Planlægning og timeregistrering (med gæstepartner Zenegy)
17. november – Send skarpe Tilbud (med gæstepartner Klarpris)
8. december – Ordre og Enterprisestyring – udsolgt

Fysiske kurser og workshops

PGA. den nuværende situation med COVID-19 kan vi desværre ikke tilbyde fysiske kurser i øjeblikket.

Det er endeligt igen muligt, at komme med til fysiske kurser og lærerige dage med os og andre brugere af Ordrestyring. 
Dage, hvor vi tilbringer tid sammen og, hvor du kan netværke og få en masse ny viden om, hvordan du optimerer dit brug af Ordrestyring.

Kurset foregår i Ordrestyrings kursuslokale på Lyngbyvej 28, 4 sal

Billetten er personlig på navn – husk billedID.
Skal billetten ikke bruges alligevel kan den 48 timer inden ombookes til andet kursus.

Styr på det – fra Skrivebordet - kun til eksisterende brugere - København / DFDS Seaways

kun til eksisterende brugere

Styr på det – fra skrivebordet

Er du allerede godt familiær med Ordrestyring og føler, at du er klar til at tage skridtet videre mod at blive ekspertbruger? Så er dette kurset for dig! 

Her vil vi koncentrerer os om den administrative del af Ordrestyring. Vi går i dybden med indgående og udgående fakturaer, ordrer og rapporter. 

På denne dag dele vi ud af gode tips og tricks til, hvordan du kan organiserer Ordrestyrings skrivebordet, hvordan du strukturer dine personlige indstillinger og hvordan du kan automatiserer processer der gør din hverdag lettere og overblikket meget bedre.

kun til eksisterende brugere

Bliv ordrestyringsmester!

Skal du lære at bruge den nye version af Ordrestyring, så er dette kurset for dig. Du får fuld oplæring og opsætning af Ordrestyring, så du kan komme bedst muligt fra start med at bruge den nye version. 

På kurset gennemgår vi opsætning af Ordrestyring, hvordan du kan administrere din kunder, tilbud og ordre på computeren.
Som ekstra bonus er det krydret det med nyttige tips, gode genveje og masser af praktiske øvelser så du får helt styr på Ordrestyring.

kun til eksisterende brugere

Bliv mester i din app!

Ordrestyring appen er en af de vigtigste værktøjer i din hverdag. Bruger du appen rigtigt og etablerer gode vaner, så kan du spare en masse tid og penge, og få et stort overblik og overskud. 

I dette kursus får du en fuld gennemgang af Ordrestyring appen. Vi guider dig igennem hele forløbet fra tilbud til faktura.
Det bliver en dag med et faglig oplæg, masser af læring og praktiske øvelser, så du bliver den bedste kørende mester – direkte fra din OS app. 

Kommende kurser og workshops

Få et overblik over alle vores kurser og workshops.
Glem ikke at du til enhver tid kan booke et online møde med os de dage der ikke er kurser. Det kan du gøre her.

Har du brug for noget mere personligt?

Vores personlige møder er en rigtig god måde, hvor du kan få det meste ud af netop dit system og få opfyldt netop dine behov!  

Boost din brug af Ordrestyring

Til dig der ikke udnytter det fulde potentiale af dit ordrestyringssystem!
Selvom du bruger Ordrestyring og det er en del af din dagligdag kan der stadig være dele af systemet du ikke bruger til fulde!

Oplæring af ny Medarbejder

I har ansat en ny medarbejder og vil opgradere dennes kompetencer i brugen af Ordrestyring! Så er dette kursus det helt rigtige. Vi målretter undervisningen, så det passer til både medarbejderen og jeres virksomhed.

Har du andre behov?
Få et skræddersyet kursus!

Passer dine behov ikke til en af de andre kurser, så fortvivl ej. Vi har løsningen til dig med et skræddersyet forløb, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen. Kontakt os, og så opsætter vi det sammen.

Kontakt os for mere info 

kursus@ordrestyring.dk

Har du booket dit opstartsmøde?

Som ny kunde i Ordrestyring, får man altid et opstartsmøde og en app gennemgang. Har du endnu ikke fået booket det, kan du gøre det ved at trykke på knappen her forneden.

Har I yderligere brug for en gennemgang senere hen, eller får I en ny administrativ  medarbejder, I gerne vil have får et kursus, kan I booke følgende kurser under “Eksisterende kunde”.

HUSK, at alle i jeres virksomhed har GRATIS support, og at I altid er velkomne til at kontakte supporten, hvis de har spørgsmål – store som små.

Ordrestyrings Customer Success Manager Marianne der sidder ved et højbord med sin bærbar og smiler stort til kameraet

Vil du se, hvordan det virker? Bestil en uforpligtende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hvad Ordrestyring kan gøre for din forretning.

Hvordan kan vi kontakte dig?